ekledım canım resımde malum eklerken bıraz yavaşladı da pc o yuzden bıraz geç oldu begenmene sewındım cnm afıyet olsun .....resim yok ama eline sağlık canım güzele benziyor tariften...
saol cnm begenmene sewındım emınım yapıncada begenırsın cnm afıyet olsun şimdiden ....eline sağlık canım çok güzel gözüküyo ..
kadayıfın her haline bayılırım ..
tarif listeme ekliyorum hemen..
canım ya cok saol begenmene cok cok cok sewındım her ıkı tatlımıdaeline sağlık. senin tirasumu tarifin ile baya havam oldu herkes benden tiramisu istiyor . bunuda kesin yaparım
dıyetten cıkınca ödül olarak yaparsın o zaman cnm bız kadınlar cok sewerız ya dıet sonrası ödülleri malum :)))off kadayıfı zaten çok severim bu da harika görünüyor ....ama diyetteyim ben yaa:bbo:
dıyetten cıkınca ödül olarak yaparsın o zaman cnm bız kadınlar cok sewerız ya dıet sonrası ödülleri malum :)))
ohh cok iyi olmus o zaman bunu dene o zaman canım emınımkı cok begeneceksın tatlımvalla bekledigime deymis canim serbetlisini bende hic sevmem cünkü :)))))))
ellerine emegine saglik masallah sana canimcigim
anladigim kadariyla taze kadayifmi olmasi lazim balim???
mutlaka denicem ve sana sonucu bildircem insallah
ay uykudanda yeni uyanmissim nasilda canim cekdi simdi anlatamamcokacimcoook
begenmene sewındım canım ya afıyet olsun ınsallahdenersınde cok begenırsın hem kızında sewer walla canım yap bakalım yorum ları beklıcem canım .........gerçektende harika görünüyor canımın içi ellerine sağlık....a.s.
ah canım ya nedemk becerememek senın elınden gelır oyle şeyler benım canım arkadasım yaparda olmaz mı yaaa aşk olsun yanı :)))))ay cvbini bekledim emin ol en kisa zamanda marketten taze kadayif alip denicem canim hafifse tam benlik zaten heleki serbetlileri nedense yiyemiyorum
emin ol yaparsam beceriim beceremiim fotosunu ekler yine koyarim canim benim
aşk olsun cnm ya unutsanda olur sen begen we benı hatırla bana yeter tatlım cok optum senı we kızını canım............yapcam inş. canım ama şimdi değil.....
yapınca söylemeyi unutursam kızma.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?