Günaydin güzel insanlar,
ilk basta hepinize tesekkür ederim isim konusunda yardimci olup da yorum yazan herkese.
Esimle bu dört isim arasinda kalmistik ve hala cok kararsiziz:)))
1. Öykü
2. Ece
3. Defne
4. Duru
bazi arkadaslar Defnenin cok cok yaygin oldugunu söyledi ve ben acikcasi cok sasirdim. Ben yurtdisinda yasiyorum ve burda kimsede Defne ismini duymadim. Burda Lilalar Linalar Liyalar Senalar Naz sular cok cok yaygin ama Defnenin gercekden bukadar bir „moda“ isim oldugunu bilmiyordum.
Merak ettigim birsey var :Sizce Isimlerin anlami önemlimi?
Öykü: Hikaye
Ece: kraliçe, güzel kadın
Defne: Akdeniz ikliminde yetişen, yapraklan sert ve üst yüzleri parlak açık sarı çiçek ve güzel kokan defnegillerden bir ağaç
Duru:saf,berrak
esimle sectigimiz isimlere ve anlamlarina bakilirsa eger, benim icin en güzel anlami olan isim Ece ve Duru.
Ama anlam nekadar önemli bilmiyorum.
Cünkü Defne cok hosuma gidiyor yalan degil ama anlami cokda güzel degil
öpüldünüz ve yine yardimci olursaniz sevinirim.
ilk basta hepinize tesekkür ederim isim konusunda yardimci olup da yorum yazan herkese.
Esimle bu dört isim arasinda kalmistik ve hala cok kararsiziz:)))
1. Öykü
2. Ece
3. Defne
4. Duru
bazi arkadaslar Defnenin cok cok yaygin oldugunu söyledi ve ben acikcasi cok sasirdim. Ben yurtdisinda yasiyorum ve burda kimsede Defne ismini duymadim. Burda Lilalar Linalar Liyalar Senalar Naz sular cok cok yaygin ama Defnenin gercekden bukadar bir „moda“ isim oldugunu bilmiyordum.
Merak ettigim birsey var :Sizce Isimlerin anlami önemlimi?
Öykü: Hikaye
Ece: kraliçe, güzel kadın
Defne: Akdeniz ikliminde yetişen, yapraklan sert ve üst yüzleri parlak açık sarı çiçek ve güzel kokan defnegillerden bir ağaç
Duru:saf,berrak
esimle sectigimiz isimlere ve anlamlarina bakilirsa eger, benim icin en güzel anlami olan isim Ece ve Duru.
Ama anlam nekadar önemli bilmiyorum.
Cünkü Defne cok hosuma gidiyor yalan degil ama anlami cokda güzel degil
öpüldünüz ve yine yardimci olursaniz sevinirim.