- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
- Konu Sahibi yksogrencisiolanbirisi
-
Selime bayılıyorum.. Emreler biraz hareketli oluyor ayazlarda öyle ben çok modern isim yanlısı değilim Atlas falan.. selim çok hoş ve kibar..Sence hangi isimleri önerirsin?
Güzel soyadı da önemli ama çok uzun olmaması için aksi halde baya zorluyor insanıTalha Selim nasıl?
Peki başka hangi isimleri önerirsiniz?Selime bayılıyorum.. Emreler biraz hareketli oluyor ayazlarda öyle ben çok modern isim yanlısı değilim Atlas falan.. selim çok hoş ve kibar..
Peki başka hangi isimleri önerirsiniz ?Güzel soyadı da önemli ama çok uzun olmaması için aksi halde baya zorluyor insanı
Anıl güzel.. Ertuğrul olabilir.. Tuğra, Taha, Mehmette güzel.. hepsi birbirinden güzelPeki başka hangi isimleri önerirsiniz?
Önerilerimi zaten yazmıştım daha aklıma gelmiyor kaç haftalık hamilesin ki canım zamanla zaten netleşir isim kafanda acele etmePeki başka hangi isimleri önerirsiniz ?
Kardeşim Halil tam bir sırdaş dost evcil akıllı bütün güzel huylar var bence HalilSelimler? Haliller? Talhalar? Erenler?
Kardeşim Halil tam bir sırdaş dost evcil akıllı bütün güzel huylar var bence Halil
Sence Halil ve Talha isimlerinin yanına hangi isimler güzel olur?Anıl güzel.. Ertuğrul olabilir.. Tuğra, Taha, Mehmette güzel.. hepsi birbirinden güzel
Haliller?Benim tanıdığım tüm Selim'ler sakin mizaçlı insanlardi. Eren konusuna girmek bile istemiyorum
Hımmm bunlar olası sevgili adayları galiba,ne yazalım şimdi ,sana ne lazım mesela?Selimler? Haliller? Talhalar? Erenler?
Sevgili değil bebek ismi için soruyorumHımmm bunlar olası sevgili adayları galiba,ne yazalım şimdi ,sana ne lazım mesela?
Ahmet HalilSadece Halil mi ismi sence Halil isminin yanına hangi isimler güzel olur ?
Halil ve selim için yorum yapamayacagım. Ama anlamlarına göre sessiz sakin olurlar diye düşünüyorum. Talha ismindede iki tane tanıdığim var çok akıllı çocuklar maşallahPeki başka hangi isimleri önerirsiniz?
Haliller,Talhalar,Selimler,Erenler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?