Diğer insanları çok fazla onemsemissin gibi hissettim. Facebookta eklemeyi mesela kabul etmediler diye hata olarak algilamissin. Sizi ekledim ama kabul etmediniz diyebilirsin. Zaten vaktinin çoğu dersle geciyodur. Evet aslında mesleğin senin sosyal olmanı gerektiriyor,daha çok masa basi bir iş belkide seni tatmin ederdi. Ama heryerde hertürlü insan var ki ve ayrıca samimiyet kurmak zorunda değilsin hoslanmadiysan.Bende zor samimiyet kurarım ama bunu hiç problem yapmadım kendime karşımdaki yapıyor genelde :)
gerçekten çok değişik hesaplar içine giriyor bizim meslekte insanlar.akrabam olamn meslektaşım biriki haftadır hocam diye hitap ediyor.ne lüzumsuz.araya mesafe koyuyor.neyseki böyle küçük hesaplarım hiç olmadı benim.belki de olmalıydı kimbilir.fazcebooktan ekleme işini de hata olarak görmemin nedeni kendime yaptığım saygısızlık olarak görüyorum.kabul edilmeme durumunu hiç aklıma getirmemiştim.çünkü baya güleryüzlü ve yakındı.bunlar esas okul ortamından soğumama neden oldu.ama oluruna bıraktım şimdi kimseden bir beklentim yok.