• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşimi Nasıl büyütebilirim

Siyahzambak6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
286
508
103
Merhaba arkadaşlar. Ben ek gelir elde edebilmek için bir kaç kataloğa üye oldum. Fakat pek çevrem de yok.

Sizce neler yapabilirim. Satış yapabilmek için. Yani nebiliyim kadınların gittiği kurslar var burada. Belki siparişim olur diye gittim. Mahcup düştüm geldim. Bana sanki dilenci muamelesi yaptılar.

İnternette satış yapabilir miyim sizce. Pek cesaret edemiyorum korkuyorum açıkçası. Çünkü artık kimseye güven kalmadı.

Siz ne dersiniz napmak lazım. Bu sevdalar boşuna mı. Vazmı geçsem yol yakınken

Aslında yazı yazmayı çok seviyorum. Ama nasıl yapabilirim bilmiyorum.
Birçok konuda ilgim var . Yemek, dikiş, orgu, vs
Bi ara nette denk gelmiştim. Yazdığınız makalelerden para kazanma imkanı. şimdi google abaktım ama site adı vermek buradan yasak. en azından siteyi ya da onun benzerlerini okuyarak ne olduğunu bi araştırabilirsiniz. özelden atayım bi örnek site yani bi göz atıp bakarsınız ben tam nasıl işliyor bilmiyorum. Araştırın siz kendiniz

O katalog işi artık çok verimli olmaz

Eskisen çaylıya çıkamayan kitle biraz da o aldı anan ben de alayım diye alıyordu

Şimdi o ürünler marketlerde dahi var yani markası aynı olmasa da iş görür mahiyette en ucuzcu markette de var

Yine internetten alışveriş yapmayanı da dövüyorlar sanki oradan alıyor herkes

Bu nedenle o iş para getirmez başka işler araştırın

Bir de maaşlı işe girmek neden olmuyor

O katalog işi artık çok verimli olmaz

Eskisen çaylıya çıkamayan kitle biraz da o aldı anan ben de alayım diye alıyordu

Şimdi o ürünler marketlerde dahi var yani markası aynı olmasa da iş görür mahiyette en ucuzcu markette de var

Yine internetten alışveriş yapmayanı da dövüyorlar sanki oradan alıyor herkes

Bu nedenle o iş para getirmez başka işler araştırın

Bir de maaşlı işe girmek neden olmuyor
Bebegim var cunku. Olmaz diyosunuz yani...

Heyır canım o katalog işi denen işlerle bir sürü kadın çalışıyor.bu gibi işlerde sadece çevresi olanlar başarılı değil.tam tersi bu işlerle çevre olur.yalnız seçtiğin firma da önemli,hangi firmda çalışıyorsun.özelden yaz...

Heyır canım o katalog işi denen işlerle bir sürü kadın çalışıyor.bu gibi işlerde sadece çevresi olanlar başarılı değil.tam tersi bu işlerle çevre olur.yalnız seçtiğin firma da önemli,hangi firmda çalışıyorsun.özelden yaz...
Demi yani... Atiyorum hemen

Back
X