Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternetten bulamazsın ancak vodafone self gibi benzer hizmetlerden rehbere kaydı varsa sorgulama yaparsın o da açıksa olur ve kendi numaran üzerinden sorgulama bir bedel karşılığı yapılır
Yüz on sekiz seksen
Kimbunumara.com da ücretsiz yapıyor
Bunu yeni duydum tamamen ücretsiz mi
Kimbunumara.com da ücretsiz yapıyor
Bunu yeni duydum tamamen ücretsiz mi
Evet ama isim olmuyo orda telefon numarasi sorguluyosun ben cok yaptim
118 den sorgulaması için oturduğu şehir ilçe ve mahallede gerek diye biliyorum ki sonuçta aynı ad ve soyisime bir sürü insan var eskiden onlarİda soruyorlardi.Yüz on sekiz seksen
CIA programı gibi. Başkasının Rehberinde gül diye kayıtlı olur bir diğerinde açma diye misal.Baktım siteye kaynak olarak arama motorlarını kullanıyor sanırım yani %100 kesin sonuç vermiyor galiba
CIA programı gibi. Başkasının Rehberinde gül diye kayıtlı olur bir diğerinde açma diye misal.
Baktım siteye kaynak olarak arama motorlarını kullanıyor sanırım yani %100 kesin sonuç vermiyor galiba
118 den sorgulaması için oturduğu şehir ilçe ve mahallede gerek diye biliyorum ki sonuçta aynı ad ve soyisime bir sürü insan var eskiden onlarİda soruyorlardi.
Nerden buluyo anlamadim ben denemek icin yaptim baya bikac bulamadigida oldu ama genelini buldu kendimi arattm esimi annemi babami tandklari hatta esimn rehbernden rasgele birininhepsi cikti :)))
Ben anladım nerden bulduğunu android uygulamalrindan buluyor rehberi görüyor ne olarak kayıtlıysa o numara ordan o isim çıkıyor sadece denedim rehberi kullanan google play uygulaması indirmiş arkadaşları mesela biri beni minnoş diye kaydetmiş oyle2buldu beni
Allah allah beni genelde isim soyisimle buluyo herkesin rehberinde farkliyim oysa esimde askim annemde kizim babamda aaa kizim
Ablamda isimle enstemde baldiz vs ama direk isim soyisim cikiyo sorguda ilginc.
Bunun tabanı android programları ben öyle anladım baya bir sorgu yaptım lakap isim vr ya isim soyisim çıkıyor yani telefondaki kayıt şekline bağlı aslında tamamen programların telefon üzerinde ki hileleri belki millet resimlerimizi numaralarımız gibi görüyor da olabilir android sistemi yüzünden