• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işimden nefret ediyorum nerdeyse geçmi kaldım :(

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
34
ben basın sektörüne aşık bir insandım. müstakbel işimi çok seviyordum. ama sektörün elle tutulur yanı olmaması, çevremdekiler tarafından hor görülmesi, iki ay işsizliğim derken illallah dedim, her gece kara kara düşünüyorum neden düzgün bir işim yok diye... o kadar çok yer değiştirdim ki artık midemi bulandırıyor. işe gitmek istemiyorum yeni girdiğim halde. oysa o kadar çok aradım ki içim şişiyor iş deyince çünkü artık nefret kusuyorum :(( bir yandan da evladını terk eden anne misali içim kan ağlıyor. yazmayı asla bırakamam ama artık medyada çalışmak istemiyorum ... ekimde düğünüm var, 21 yaşında olacağım. ve kpss hazırlanıyorum ortaöğretimden gireceğim. kazanamamaktan korkuyorum. kazanmak için ne yapmalıyım.
kendime söyle bir yol çizdim, aöf türk dili ve edebiyatı bölümüne önümüzdeki seneden itibaren uzaktan eğitim ile formasyon verilecekmiş. kısmet olursa memur olursam aöf den edebiyatı bitirip öğretmen olmak için didinmek istiyorum. edebiyat aşığıyımdır edebiyat öğretmeni olmak için gecemi gündüzüme katarım gerekirse...
yada diyorum iletişim mezunuyum bir iletişim fakültesine gideyim varımla yoğumla çalışıp üniversitede kalayım akademisyen olmak için... formasyon alıp lisede bölüm öğretmeni olma şansımda olur.

bi akıl verin hanımlar, nolur çok zor durumdayım ve her geçen gün bunalımın eşiğine geliyorum. işi bırakıp deli gibi kpss çalışıyım diyoum düğün arifesinde işte bırakılmaz :(( geç mi kaldım bu öğretmenlik akademisyenlik hayalleri için , öğretmenlik dışında neler yapabilirim. lütfen yardım edin lütfen :5:

Burda ne yazilirsa yazilsin onemli olan senin ne karar verecegin..21yas neki..ben ogretmenlik okurken sinifimizda 31 yasinda saglik sektorunde calisan memur bi ablamiz vardi.evli ve iki cocukla birincilikle mezun oldu....birebir sahit oldugum ornek sana feyz olur insallah...idealin neyse pesini birakma sakin..engeller hic bitmez..okuluu onune koy tum engelleri kaldir derim

Burda ne yazilirsa yazilsin onemli olan senin ne karar verecegin..21yas neki..ben ogretmenlik okurken sinifimizda 31 yasinda saglik sektorunde calisan memur bi ablamiz vardi.evli ve iki cocukla birincilikle mezun oldu....birebir sahit oldugum ornek sana feyz olur insallah...idealin neyse pesini birakma sakin..engeller hic bitmez..okuluu onune koy tum engelleri kaldir derim

bende öyle düşünüyorum. evlilik planım olmasa nasıl olsa okulum devam edecekti. çok şükür eşimde asla karşı değil okumama, şunu bilmiyorum yalnızca belki bilgin vardır sormak istiyorum. diyelim ki kısmet oldu da ben bir yerde düz memur vs. oldum. öğretmenlik okuduğumda geçiş hakkım oluyor mu ?

Niye geç olsun ki?
Bak ben 23,5 (:37:) yaşındayım iletişim fakültesi gazetecilik mezunuyum. Sektörde çalıştım ama babamın mezun olduktan hemen sonra ablanla birlikte ilk yıl kpssyi dene denemesi üzerine harıl harıl kpssye çalışıyorum. Mesleğimi sevmemek değil sırf memurluk garanti iş diye...

Sınıfımda 55 yaşın üstünde sınıf arkadaşım vardı. Kadın bölüm birincisi oluyodu hep, hepimiz sinir oluyoduk notunu da paylaşmıyodu:9:

21 yaş ne ki :)

Back