- Konu Sahibi PembePamuk
isim ve kişiliklere ınanırım ama ıstısna mutlaka vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anıl da varmı acaba öğrencilerinizin arasındabence de isim kesinlikle kişiliği etkiliyor ,okuttuğum öğrencilerimden örnek vereyim
benim okuttuğum ve okuldaki bütün Furkanlar malesef çok yaramaz
Edalar çalışkan,
Emre ve Erenler de yaramaz
Buse,Dilara,İlayda isimliler başarılı ve hanımefendi aklıma geldikçe yazarım
internetten ve çevremden yaptığım araştırmaya göre bazı isimler kişiliği etkiliyor
mesela
ali-ali isminde olanlara isim tek olarak verilmemeli.ağır bir anlamı olduğu için ali ismindekilerde mutlaka bir anormallik yada gariplik olurmuş
dilek- bu isimdekiler evliliklerinde bi dönem ciddi problemler yaşar ve hatta boşanırlar amcamın kızı dilek boşanıyor
oya- bu isimde olanların da evlilikleri problemli olur...
arda- ardalar genellikle mızmız çocuklar olurlar
yasin-bu isim çok ağır olduğu için ali gibi anormal ve sorumsuz çocuk olurlarkomşumuzun oğlu kesinlikle sorunlu bir çocuktu
ibrahim- bu isimde olanların cinsel dürtüleri baskın
furkan- furkan ismide ağır geliyor ve çocuklar zayıf olurlar aşırı yaramaz oluyor furkanlar ve çok zarar veriyolar kendilerine ve çevrelerine
eda, naz, ece- bu isimler kaprisli olurlar
baran-başına buyruk
efe- asi
içinde ğ olanlar asabi
j olanlar kaprisli
oluyorlarmış...
sizinde bildikleriniz varsa paylaşın lütfen..
not: istisnalar kaideyi bozabilir ve bunlar mutlak gerçekler değildir tabiki..
ömer faruk isimliler zeki oluyor,ilkerler yakışıklı ve başarılı,kaderler kadersiz oluyor.Ayşeler sinir bozucu ve iğneleyici evet aynen öyle :dilcikar:,Fatmalar biraz cahil,Esralar çok sabırsız,Tuğbalar çok güzel ama kaprislikesinlikle kaç tane tuğba gördüm hayatta hepsi çoooooook güzel ama iğrenç kaprisli,Mineler sosyetik,Cemler dalgacı ve asi,Duygular hareketli ve neşeli.aklıma geldikçe yazarım daha..
Kübralar nasıl oluyo acaba ?kübralar çok kibirli oluyor, zaten arapçada isminin manası da büyük demek
benim zeynebim öyle değildi. ünv en sevdiğim arkadaşımdı çok uysal yumuşak huyluydu boshayallersmilemalesef öyle canım zeynepler inatçı ,başına buyruk özgürlüğüne çok düşkün oluyor bende bir kaç zeynep tanıyorum hepside aynı bende dahil olmak üzereboshayallersmile
Emre'ler yaramaz kesinlikle doğru
Ahmet'ler başarılı
Esra'lar geveze
Elif'ler sakin, narin kızıma elif ismini vereceğim narin demek zaten isminin manası boshayallersmile :asigim:
Ayşe'ler bilmiş yine katılıyorum :)
Hatice'ler çok sorumluluk yüklenen, becerikli ya teyzem aynen öyle, bi de çok bilmiş kaydirigubbakcemile3
Enes'ler zeki ve hareketli amcamın oğlu öyle
Furkan'lar yaramaz hareketlitekrarlayım katılıyorum :)
Kaan'lar yakışıklı
Hülya'lar güzel hülyalar güzel, hülya gibi boshayallersmile
Betül'ler ağır ve zeki teyzemin kızı hem çok güzel, ağır ve zeki
Kerem'ler hareketli
Fatma'lar saf
Nermin'ler gamsız,bencil ama şirin
Rabia'lar ağırbaşlı, insana yakın
Meryem'ler cıvıl cıvılbenim tanıdığım meryem böyle değildilmaz:
Muharrem'ler yumuşak huylu
Yasemin'ler evcimen ve sempatik
Ali'ler dilli
Veee daha çook..
evet ayşegüller başarılı oluyorvalla kişilikle ilgili ama dini isimlerin bir ağırlığı olduğunu çoğu kişinin kaldıramadığını düşünürüm. tanıdığım kişilere göre en belirgini ayşegül ismindekiler çok çalışkanlar (inek).
ömer faruk isimliler zeki oluyor,ilkerler yakışıklı ve başarılı,kaderler kadersiz oluyor.Ayşeler sinir bozucu ve iğneleyici,Fatmalar biraz cahil,Esralar çok sabırsız,Tuğbalar çok güzel ama kaprisli,Mineler sosyetik,Cemler dalgacı ve asi,Duygular hareketli ve neşeli.aklıma geldikçe yazarım daha..
bi tanıdığım kızına zeynep ismini koyacaktı
demişlerki,ismi yalnız olmasın inatçı,başına buyruk oluyorlar
yanına bi isim koydu,yinede çok yaramazdı
teyzemin ismi zeynep,kendisi de gerçekten öyle
bence de isim kesinlikle kişiliği etkiliyor ,okuttuğum öğrencilerimden örnek vereyim
benim okuttuğum ve okuldaki bütün Furkanlar malesef çok yaramaz
Edalar çalışkan,
Emre ve Erenler de yaramaz
Buse,Dilara,İlayda isimliler başarılı ve hanımefendi aklıma geldikçe yazarım
internetten ve çevremden yaptığım araştırmaya göre bazı isimler kişiliği etkiliyor
mesela
ali-ali isminde olanlara isim tek olarak verilmemeli.ağır bir anlamı olduğu için ali ismindekilerde mutlaka bir anormallik yada gariplik olurmuş
dilek- bu isimdekiler evliliklerinde bi dönem ciddi problemler yaşar ve hatta boşanırlar
oya- bu isimde olanların da evlilikleri problemli olur...
arda- ardalar genellikle mızmız çocuklar olurlar
yasin-bu isim çok ağır olduğu için ali gibi anormal ve sorumsuz çocuk olurlar
ibrahim- bu isimde olanların cinsel dürtüleri baskın
furkan- furkan ismide ağır geliyor ve çocuklar zayıf olurlar
eda, naz, ece- bu isimler kaprisli olurlar
baran-başına buyruk
efe- asi
içinde ğ olanlar asabi
j olanlar kaprisli
oluyorlarmış...
sizinde bildikleriniz varsa paylaşın lütfen..
not: istisnalar kaideyi bozabilir ve bunlar mutlak gerçekler değildir tabiki..
zıpır olurlarmış arkadaşımın yeğenin adıGöktuğ hakkında bilgisi olan var mı?