• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isim unutmak

zamanyok_75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
249
14
38
34
İstanbul
merhaba ablacıklarım :) Geçen abimle dertleşiyorduk bana isimleri unuttuğunu -kızının isminin aklına gelmediğini söyledi-anksiyettesi var yani bizim ailede gelenek halinde annemde bende abimde.Sizden yardım istiyorum,çok yoruluyor güvenlikte çalışıyor uyku düzeni yok,kızının biri aşırı yaramaz,çok sinirlenir ve karısıylada aşk evliliği yapmadı şimdi seviyordur belki.En çok benle dertleşir,sözümü dinler.Kafama takıldı size sormak istiyorum.30 lu yaşlarda lütfen yardımcı olun

merhaba ablacıklarım :) Geçen abimle dertleşiyorduk bana isimleri unuttuğunu -kızının isminin aklına gelmediğini söyledi-anksiyettesi var yani bizim ailede gelenek halinde annemde bende abimde.Sizden yardım istiyorum,çok yoruluyor güvenlikte çalışıyor uyku düzeni yok,kızının biri aşırı yaramaz,çok sinirlenir ve karısıylada aşk evliliği yapmadı şimdi seviyordur belki.En çok benle dertleşir,sözümü dinler.Kafama takıldı size sormak istiyorum.30 lu yaşlarda lütfen yardımcı olun

canım benim bildiğim anksiyete kaygı bozukluğudur onun unutmayla bil ilgisi yok diye biliyorum
direk bi doktora görünmesi gerekir canım burda biz bişi diyemeyiz
hani başkalarının ismini unutuyo desek önemsemiyordur dicem
ama kızının ismini de unutuyorsa ciddi bi sorunu olabilir

canım benim bildiğim anksiyete kaygı bozukluğudur onun unutmayla bil ilgisi yok diye biliyorum
direk bi doktora görünmesi gerekir canım burda biz bişi diyemeyiz
hani başkalarının ismini unutuyo desek önemsemiyordur dicem
ama kızının ismini de unutuyorsa ciddi bi sorunu olabilir

anladım ablacım.Peki bunun nedeni sürekli stres ve beynini yormadığından olabilir mi yani alıp bir kaç matematik çözse bulmaca çözse ?

anladım ablacım.Peki bunun nedeni sürekli stres ve beynini yormadığından olabilir mi yani alıp bir kaç matematik çözse bulmaca çözse ?

bunun nedeni psikolojikte olabilir ciddi bi rahatsızlığı da olabilir
o yüzden önce bi nörolojiye gözüksün orda zaten bir sürü test yaparlar
eğer bi şey çıkmazsa psikiyatriste gitsin
zaten doktor yönlendirir diye düşünüyorum

Back