Doğuma Hazırlık İsim Önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

turkmenkizi86

Kendi halinde...
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
3.031
5.604
398
İyi günler hanımlar. Bir tane Erdem isminde oğlum var. Şimdi ikinci oğluşumu bekliyoruz. Ben Kerem olsun istiyorum ama ne eşim ne ailem bu ismi beğenmiyor. Hemen her gün isim bakıyorum ama içime sinen bir isim bulamadım. Anlamı güzel olan kulağa hoş gelen isim tavsilerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.:anneadayı::KK68:

Yani begenmeyebilirler tabi ama güzel isim kerem. İsim bir sekilde halledilir bahtini güzel eylesin mevlam. Yusuf ismini dusunebilirsiniz.

Valla biz de isim arayisindayiz herkese soruyoruz hem kimsenin aklında bişey yok hem de bizim bulduğumuz tüm isimlere kulp buluyolar.
36. Haftamda doğum için doktor beni hastaneye almıştı. O gün eşime Erdem koyuyoruz değil mi diye sormuştum. Ta 36da netleşti ismi aslında. Bu da öyle olacak sanırım.

Kendi oğlumun ismini onerebiliri. Duyan herkes bayiliyor cunku nerden aklina geldi diyorlar. DUHA (kusluk vakti demek Kuranda sure ismi) aklinizda bulunsun derim.

Ben kızımın ismini bulana kadar sancım gelmedi :) karar verdiğim günün gecesinde sancım başladı (41. hafta).
Görkem ismini ben de çok severim. Erdemle de uyumlu olmuş.
Kerem olmuyorsa Ekrem deneyin bir de :) Erdemle uyumlu yine :D
Mert de modası geçmeyen güçlü bir isim..
Sağlıkla doğsun bebişiniz, hayırlı, vefalı bir evlat olsun size..

36. Haftamda doğum için doktor beni hastaneye almıştı. O gün eşime Erdem koyuyoruz değil mi diye sormuştum. Ta 36da netleşti ismi aslında. Bu da öyle olacak sanırım.
Bi kaç isim beğendim hepside anlamı söylenişi güzel isimler ama ailelere ne zaman fikirlerimizi söylesek sanki çocuğa zebani diyormuş gibi aman öyle isim mi olur, o nasıl isim ,yok güzel değil şöyle böyle bir sürü kulp buldular. Şuanda da toprak ve İlter arasında kaldım artık ailelerden arkadaşlardan kimseye söylemiyorum. Nasip bakalım yeni bir isim bulamazsak bunlardan biri olacak

Ben kızımın ismini bulana kadar sancım gelmedi :) karar verdiğim günün gecesinde sancım başladı (41. hafta).
Görkem ismini ben de çok severim. Erdemle de uyumlu olmuş.
Kerem olmuyorsa Ekrem deneyin bir de :) Erdemle uyumlu yine :D
Mert de modası geçmeyen güçlü bir isim..
Sağlıkla doğsun bebişiniz, hayırlı, vefalı bir evlat olsun size..
Isminini beklemiş prenses 😊 Ekrem de ailede var. Erdemle illa uyum aramıyorum aslında. Anlamı güzel kulağa hoş gelsin istiyorum. Mert i de listeye aldım 😊

Bi kaç isim beğendim hepside anlamı söylenişi güzel isimler ama ailelere ne zaman fikirlerimizi söylesek sanki çocuğa zebani diyormuş gibi aman öyle isim mi olur, o nasıl isim ,yok güzel değil şöyle böyle bir sürü kulp buldular. Şuanda da toprak ve İlter arasında kaldım artık ailelerden arkadaşlardan kimseye söylemiyorum. Nasip bakalım yeni bir isim bulamazsak bunlardan biri olacak
Benimde arkadaşlardan birinin oğlu ilter başka birininki toprak. İlter anlamı güzel bir isim aslında. Allah kolaylık versin bizlere 😊

Şu kardeşlerin adlarını kafiyeli yapmaya çalışanları, ikiz çocukları ısrarla donlarına kadar aynı giydirmeye çalışanları bir de çocuklarının isimlerini yabancı özentisi abudik gubudik tekerleme gibi koyanları çok denedim ama bir türlü anlayamıyorum :confused:
Bir oğlum olursa adı Kemal olacak inşallah :dua:

Isminini beklemiş prenses 😊 Ekrem de ailede var. Erdemle illa uyum aramıyorum aslında. Anlamı güzel kulağa hoş gelsin istiyorum. Mert i de listeye aldım 😊
Şu kardeşlerin adlarını kafiyeli yapmaya çalışanları, ikiz çocukları ısrarla donlarına kadar aynı giydirmeye çalışanları bir de çocuklarının isimlerini yabancı özentisi abudik gubudik tekerleme gibi koyanları çok denedim ama bir türlü anlayamıyorum :confused:
Bir oğlum olursa adı Kemal olacak inşallah :dua:
Yukardaki mesajımı okusaydiniz eğer uyumlu isim aramadığını anlardınız. Erdem ismini belirtmemin sebebi o ismi tavsiye edilmesin diyeydi. Ikiz anneleri çocuklarını ayırmamak icin aynı giydirdiklerini düşündünüz mü hiç yada çocukların aynı kıyafeti giymek istediklerini? Ikiz olmasalar bile kardeşler arasında oluyor bu durum. Yabancı özentisi isimleri bende koymam amakoyanlara saygı duyuyorum.

Yukardaki mesajımı okusaydiniz eğer uyumlu isim aramadığını anlardınız. Erdem ismini belirtmemin sebebi o ismi tavsiye edilmesin diyeydi. Ikiz anneleri çocuklarını ayırmamak icin aynı giydirdiklerini düşündünüz mü hiç yada çocukların aynı kıyafeti giymek istediklerini? Ikiz olmasalar bile kardeşler arasında oluyor bu durum. Yabancı özentisi isimleri bende koymam amakoyanlara saygı duyuyorum.
Neden asabiye bağladınız? Ben size kafiyeli isim koymaya çalışıyorsunuz demedim zaten öyle bir ibare okudunuz mu, öneriler hep kafiyeli isimlerle yapılmış dikkatimi çektiği için fikrimi belirttim. Sözüm size değildi hatta aksine kafiyeli olmayan isimler de gelsin diye yardımcı olmak maksatlı yorum yapmıştım.
Bu sitede konusuna yazılabilecek, konusuna yazanlara saygı duyan, ters yapmak yerine yardım etmeye çalışan insanlara teşekkür edip minnet duyan, dostça yaklaşan bir avuç üye kaldı, çok üzücü. Geri kalanı yazanı pişman ediyor. Neyse hayırlı günler.

Back
X