• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.237
144.848
798
Selamlar
Aşırı boş muhabbetle geldim. Bu aslında yeni bir şey değil eskiden beri olan bir şey ve tekrari 1 hafta önce filan yaşandı en son. Ama şuan boş dururken aklıma geldi ve dedim neden yazmıyorum. Aslında ne yapacağıma kendim karar verdim ve tepki vereceğim o kesin ama belki fikrim değişir. 😬

Çok uzun girdim. Mevzu kaynanam, 8 yıldır evliyim eşimle ve kv ara ara adımı yanlış söyleyip duruyor gerçi yanlış söylese daha iyi olurdu, kucuk torunlarının adını söyleyip duruyor ama bunu başkasına yaptığına pek rastlamadim. 🤷 Yaşliligina veriyordum nedense.

Pek sık görüşmediğimiz için bilerek mi yapıyor yoksa küçük düşürmeye mi çalışıyor ya da kendisine anne demedigim için mi boyle yapiyor diye düşünüp iyi niyetimi bırakmaya başlıyorum galiba.

Artık adımı bilmiyorsa bana isim kullanmamasini söylemeyi düşünüyorum. 🤷
Zirt pirt coluk cocugun ismiyle hitap edilse siz kızmaz misiniz? 🙄

Sen beni adam yerine koymuyorsan ben de seni koymam mesajı vermek istemiş olabilir (adınızın telaffuzu çok zor değilse tabii).

Ben de öyle düşünmeye başladim artik. Ya adımı soylemek zor gelmiyor bence cunku torununun adini soyledikten hemen sonra duzeltip benim adimi soyluyor. 🤔 Kariştirmiş gibi...

Ben de öyle düşünmeye başladim artik. Ya adımı soylemek zor gelmiyor bence cunku torununun adini soyledikten hemen sonra duzeltip benim adimi soyluyor. 🤔 Kariştirmiş gibi...
Size her seslendiginde yapiyor mi bunu?

Selamlar
Aşırı boş muhabbetle geldim. Bu aslında yeni bir şey değil eskiden beri olan bir şey ve tekrari 1 hafta önce filan yaşandı en son. Ama şuan boş dururken aklıma geldi ve dedim neden yazmıyorum. Aslında ne yapacağıma kendim karar verdim ve tepki vereceğim o kesin ama belki fikrim değişir. 😬

Çok uzun girdim. Mevzu kaynanam, 8 yıldır evliyim eşimle ve kv ara ara adımı yanlış söyleyip duruyor gerçi yanlış söylese daha iyi olurdu, kucuk torunlarının adını söyleyip duruyor ama bunu başkasına yaptığına pek rastlamadim. 🤷 Yaşliligina veriyordum nedense.

Pek sık görüşmediğimiz için bilerek mi yapıyor yoksa küçük düşürmeye mi çalışıyor ya da kendisine anne demedigim için mi boyle yapiyor diye düşünüp iyi niyetimi bırakmaya başlıyorum galiba.

Her seferinde inatla düzelt, benim gıcık olduğum bir şeydir valla “ benim adım X” derim direkt dönüp 🙄 Ayrıca benim annem var zaten çok şükür başkasına anne demeye ihtiyacım yok eğer bana bu sebeple böyle bir tavır sergileniyorsa

Selamlar

Benim kayınvalidem de arada bana kızının adıyla sesleniyor, hatta ve hatta kızıma (1 yaşında bebeğim var) oğlum diye sesleniyor, sonra da “henüz saçı yok ya oğlana benziyor.” diyor :) gülüyoruz birlikte. Sinir bozucu bile olamayacak kadar önemsiz benim için. Ne isterse söylesin, aynı evde yaşamıyoruz hatta aynı ülkede bile yaşamıyoruz. Yakın olsak bir süre sonra sorun eder miydim, pek sanmıyorum…

Hayir ama çoğu zaman yapiyor diyebilirim mesela torunun adi Zeynep olsun bana diyor ki Zeynep Cirillaa... 🤔
Cogu zaman once torununun ismini soyluyor sonra duzeltiyor bazen duzeltmiyor uyuz olmaya basladim artik
Sizi kizdirmak icin yapiyordur. Bence takilmayin sinir oldugunuzu anlamasin daha cok üstünüze gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X