- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
- Konu Sahibi poncikvegece
-
Doruk Efe eşim çok istiyor ama bende ısrarla Mete Kağan' diye tutturuyorum :) çok hoşuma gidiyor özellikle soyadımız ile birleşince ne bileyim..eymen alp iki isimde kendı içinde güzel ama bir arada telaffuzu çok zor ,sende tekrar edersen anlarsın
ama diğer iki ismide begendim ,
kızıma bir kardeş olsaydı nasip değilmiş ,
ömer asaf düşünüyordum bende sana fikir olsun diye yazdım ,
sağlıkla dogsun bebegin
Doruk Efe eşim çok istiyor ama bende ısrarla Mete Kağan' diye tutturuyorum :) çok hoşuma gidiyor özellikle soyadımız ile birleşince ne bileyim..
Mete Kağan normalde dilimizde eskilerden gelen bir isim ama dolana dolana Metehan olmuş Halbuki aslı Mete Kağan :)
Bilemedim, çok kararsızımm..
Mete Alp hmmmmFıstığım ben D şıkkı Mete Alp demek istiyorum
Neden dersen Mete ismi çok hoşAma Kağan'ı sevmedim. Zaten orijinali Kaan olsa gerek... Diğer seçenelerdeki Eymen çok koyuldu, hani baydı sanki. Efe öyle, kaç nesil Efe büyüdü. Doruk da yaşadığım şehirdeki bir hastahanenin adı diye ısınamadım yoksa güzel
Alp ismi hoş, Mete baya baya güzel.
Ondan ben Mete Alp demek istiyorum sayın seyirciler
Ama olmaz ille de seçeneklerden seç dersen A şıkkı Mete Kağan diyorum
Sen enişteye Mete Alp'i bir sor bakalım bence baya baya oldu esmer bombamMete Alp hmmmm
Aslında bu da hoş geldi kulağahiç düşünmemiştim gerçekten aklımıza gelmedi hiç Şuan Mete Alp ile Mete Kağan arasın da kaldım.. Kaan istemiyorum fıstıklı katmerim, iki aynı harf arka arkaya gelsn ne bileyim hani şey gibi oluyor; ne yapıyorsun demek yerine napıyon demek gibi bir şey
bilemedim işte öyle
Şehzade doğuracam diye boşuna demiyorum sırma saçlımmSen enişteye Mete Alp'i bir sor bakalım bence baya baya oldu esmer bombam
Söylenişi de bir çırpıda ağızdan çıkıveriyor.
Hükümdar adı gibin oldu
O zaman enişte kendi istediği isimlerin listesini çıkarsın Mete'nin yanına koya koya deneyelim, napalımŞehzade doğuracam diye boşuna demiyorum sırma saçlımmhayır işin ilginç yanı şimdi Mete ismini de ben istiyorum Alp ile oluşumunu da beğendim adam diyecek tohumu ben koydum keşke 1 ini de ben koyaydım neyse derim artık şansına 2. olursa sen koyarsınnn
Yok kız onun aslı Kağan, Kaan değilFıstığım ben D şıkkı Mete Alp demek istiyorum
Neden dersen Mete ismi çok hoşAma Kağan'ı sevmedim. Zaten orijinali Kaan olsa gerek... Diğer seçenelerdeki Eymen çok koyuldu, hani baydı sanki. Efe öyle, kaç nesil Efe büyüdü. Doruk da yaşadığım şehirdeki bir hastahanenin adı diye ısınamadım yoksa güzel
Alp ismi hoş, Mete baya baya güzel.
Ondan ben Mete Alp demek istiyorum sayın seyirciler
Ama olmaz ille de seçeneklerden seç dersen A şıkkı Mete Kağan diyorum
Çok havalı dimiO zaman enişte kendi istediği isimlerin listesini çıkarsın Mete'nin yanına koya koya deneyelim, napalım
Mete fix kalmalı bence ama, çok hoş.
Al işte çocuk ömür boyu benim orjinalim Kaan mı Kağan mı diye hesap yaparak mı büyüsün, bu bir insanlık suçudurYok kız onun aslı Kağan, Kaan değil
Ama mete alp bence de hoş
Yakuşuklu, cazibeli, çekiciÇok havalı dimi
sende beğendin
Mete deyince böyle gözümün önüne yahuşuhlu erkeklerr geliyorr
hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?