Doğuma Hazırlık İsim konusunda kararsızlık

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Siz olsanız hangi ismi düşünürsünüz ?

• Mete Kağan

• Eymen Alp

• Doruk Efe

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yakuşuklu, cazibeli, çekici Benim gözümün önüne neler geliyor ah ah ponçiğim de neyse ben progestanlıyım beni erkekli konulara dahil etmeyin
Şöyleeeee uzuncaaa boyluuu yağızzz bi delikanlıııııı karaaa kaşlııı karaaa gözlüüüüüü diyee çığırasım geldiiii

ceylan ertem-esmer Tamam Mete cepte Öptümm aşkitelammmm

Soyadınızdan dolayı bende Mete Kağan diyorum çok uyumlu olacaktır

Doruk Efe'yi sevemedim. Sanki isim büyümeyecek gibi geldi ileri yaşlarda Doruk Efe olmuyor

Alp ismini çok severim 2 isim koyma fikrim olsa kesinlikle 1 tanesi alp olur ama Eymen Alp söylemi zor geldi

Mete Alp seçeneği ekleniyorsa hiç düşünme koy

Mete Alp ya da bir anneden bir babadan seçeneği olarak Doruk Mete Seçeneklerden Doruk Efe’yi işaretledim çünkü Kağan’ı Ğ içermesinden ve Kaan’la kaçınılmaz şekilde karıştırılacak olmasından önermiyorum. Eymen ismini hiç beğenmiyorum.

Mete Kağan diyorum..
Doruk Efe Eymen isimlerini hic sevmem..
Mete Kağan Alp isimlerini cok severimm..
Eşim de Oğuz Kaan diye tutturuyordu, kizimiz oldu :)

Mete Kagan kesinlikle..Doruk,,Efe,Eymen bunlar artık çok kullanılan ve bayan isimler.Eymen 2019 da en çok konulan 2.isim olmuş.O kadar yaygın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…