Doğuma Hazırlık İsim konusunda kararsızlık

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Siz olsanız hangi ismi düşünürsünüz ?

• Mete Kağan

• Eymen Alp

• Doruk Efe

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yakuşuklu, cazibeli, çekici :KK8:Benim gözümün önüne neler geliyor ah ah ponçiğim de neyse ben progestanlıyım beni erkekli konulara dahil etmeyin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Şöyleeeee uzuncaaa boyluuu yağızzz bi delikanlıııııı karaaa kaşlııı karaaa gözlüüüüüü :KK70: diyee çığırasım geldiiii :KK70:

ceylan ertem-esmer :KK70: Tamam Mete cepte :KK70: :KK73: :KK73: Öptümm aşkitelammmm :KK70:

Doruk Efe eşim çok istiyor ama bende ısrarla Mete Kağan' diye tutturuyorum :) çok hoşuma gidiyor özellikle soyadımız ile birleşince ne bileyim..
Mete Kağan normalde dilimizde eskilerden gelen bir isim ama dolana dolana Metehan olmuş Halbuki aslı Mete Kağan :)

Bilemedim, çok kararsızımm..

Soyadınızdan dolayı bende Mete Kağan diyorum çok uyumlu olacaktır💕

Doruk Efe'yi sevemedim. Sanki isim büyümeyecek gibi geldi ileri yaşlarda Doruk Efe olmuyor🤭

Alp ismini çok severim 2 isim koyma fikrim olsa kesinlikle 1 tanesi alp olur ama Eymen Alp söylemi zor geldi

Mete Alp hmmmm :KK51: :kahve:
Aslında bu da hoş geldi kulağa :KK70: hiç düşünmemiştim gerçekten :KK70: aklımıza gelmedi hiç :KK70: Şuan Mete Alp ile Mete Kağan arasın da kaldım.. Kaan istemiyorum fıstıklı katmerim, iki aynı harf arka arkaya gelsn ne bileyim hani şey gibi oluyor; ne yapıyorsun demek yerine napıyon demek gibi bir şey :KK70:

bilemedim işte öyle :KK70: :KK70:

Mete Alp seçeneği ekleniyorsa hiç düşünme koy🤭

Mete Alp ya da bir anneden bir babadan seçeneği olarak Doruk Mete 😀 Seçeneklerden Doruk Efe’yi işaretledim çünkü Kağan’ı Ğ içermesinden ve Kaan’la kaçınılmaz şekilde karıştırılacak olmasından önermiyorum. Eymen ismini hiç beğenmiyorum.

Mete Kağan diyorum..
Doruk Efe Eymen isimlerini hic sevmem..
Mete Kağan Alp isimlerini cok severimm..
Eşim de Oğuz Kaan diye tutturuyordu, kizimiz oldu :)

Mete Kagan kesinlikle..Doruk,,Efe,Eymen bunlar artık çok kullanılan ve bayan isimler.Eymen 2019 da en çok konulan 2.isim olmuş.O kadar yaygın.

X