Ahsen nilufer. Ikiside guzel isim. Ben secemedim.
Ya sude diyenler bana kizmasin. Sizinle alakali degil. Ama sude isminden bana okadar gina geldiki. Kafami nereye cevirsem sude var. :) ya sude ya sudenaz yada sudenur. Bir ara moda olmusti sude patlamasi yasandi resmen. Simdi etrafim sude dolu :))
Bence bazi marjinal isimler cok sacma. Hic bir anlami yok.
Ornegin ates kaya vs. Tarzi isimleri hic sevmem. Anlamsiz isimler.
Ben eski isimleri cok seviyorum erkeklerde.
Erkeklerde keskin ve erkek okdugunu belli edecek isimler olsun isterim. Adini dediginde agzin dolu dolu olacak. Dokduracak ismi agzini yani. Boyle batu, teoman vs. Gibi cılız degil. Ömer hamza kenan kemal yavuz sahin gibi heybetli isimler olacak.
Kizim omursa ismini zuleyha koyacagim ins. Erkek olursa da uveys (veysel karani)
InsaALLAH.
gece gece guldum iraz ne ya bizim koyde raziyeyi kisaltarak iraz derler..Iraz...çilem ...Yaşam .. Bade ....ceylin ..Öykü ..naz...irem....tanem....
gece gece guldum iraz ne ya bizim koyde raziyeyi kisaltarak iraz derler..
gece gece guldum iraz ne ya bizim koyde raziyeyi kisaltarak iraz derler..
yok canim bizim koyun iraz ismi moda olmus hani sasirdim ondan yaniBilmem Gülünecek kadar komik mi kötü bir isimde değil yani sevmiyebilirsin sevini de var sevmiyenide var
Teoman çok güzel bir isim, cılız diye hakaret etmeden önce belki de burada birinin çok sevdiği rahmetli dedesinin adı olduğu ya da bir yakınının adı olduğunu göz önünde bulundurursunuz bir dahaki sefere. Evet, canımdan çok sevdiğim rahmetli dedemin adı ve Teoman cılız değil gayet de yerinde bir isim !Ahsen nilufer. Ikiside guzel isim. Ben secemedim.
Ya sude diyenler bana kizmasin. Sizinle alakali degil. Ama sude isminden bana okadar gina geldiki. Kafami nereye cevirsem sude var. :) ya sude ya sudenaz yada sudenur. Bir ara moda olmusti sude patlamasi yasandi resmen. Simdi etrafim sude dolu :))
Bence bazi marjinal isimler cok sacma. Hic bir anlami yok.
Ornegin ates kaya vs. Tarzi isimleri hic sevmem. Anlamsiz isimler.
Ben eski isimleri cok seviyorum erkeklerde.
Erkeklerde keskin ve erkek okdugunu belli edecek isimler olsun isterim. Adini dediginde agzin dolu dolu olacak. Dokduracak ismi agzini yani. Boyle batu, teoman vs. Gibi cılız degil. Ömer hamza kenan kemal yavuz sahin gibi heybetli isimler olacak.
Kizim omursa ismini zuleyha koyacagim ins. Erkek olursa da uveys (veysel karani)
InsaALLAH.
yok canim bizim koyun iraz ismi moda olmus hani sasirdim ondan yani
Minel bi isim değil. Bağlaç görevinde. Turkce' deki -den -dan gibi. Ecrin ise ücret karşılık demek.Sude, sudenur, minel. Kuranda geçiyor mines ismi. Ecrin...esila. yelay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?