İsim konusunda çok kararsızım

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Eşimle ilk çocuğumuz ikimizde heyecanlıyız ve ikimizde farklı isim istiyoruz bi o konuda anlaşamadık.. kendisi Üsküdar’ı çok seviyor mihrimah camiisinide aynı şekilde hep gençliği oralarda geçmiş bu yüzden kızına o ismi koymak istiyor birde benim ismimin anlamı ay mihrimah’ın ise ay ve güneş bundan ötürüde çok istiyor onu bu yüzden kıramıyorum, bebeği okey ben taşıyorum 9 ay boyunca her şeyini ben çekiyorum ama o da babası ve biz fark etmesekte erkeklerde psikolojik olarak çekiyorlar bizim kadar olmasada ki zaten yazı tura yaptık kazananın istediği olacak diye ve eşim kazanmıştı bende Başak istiyorum nedense hoşuma giden bir isim ezelden beri birde eşimle ikimiz aynı gün doğmuşuz ikimizde başak burcuyuz hem o yüzden hemde hoşuma giden naif bir isim... Sizce Mihrimah Başak nasıl bir isim? İlla ikisi bir arada söylenecek diye bir şey yok tek tek nasıl isimler nasıl yani

Ikiside ayri ve tek isim niteliğinde, yanina bagdastirici bir isim koynalisin mihrimah zaten tek asil ve agir bir isim ayrıca Farsça isimler cok ağır olabiliyor ve Mihrimah in hayatını iyice arastir derim. Ben taşıdılar kişinin yasaminin ona gectigine inanırım ne niyetle koyuyorsan ( orn eşiniz mihrimah camisi yani onun adi niteliğinde koyacak oldugu icin)
Isim isi xok zor Allah kolaylık versin

Ben beğendiğim bence güzel hikayeside var isminin ilerde hangisini isterse tek kullanır zaten..

Bende başak ismini sevemedim cok kaba geliyor Eylül daha kibar..Mihrimah Eylül nasıl??

Her iki isimde birbirinden ayri isimler. Mihrimah zaten agir ve dolu bir isim kulagi dolduruyor. Hem ikisiyle de seslenmeyecekseniz iki isime gerek var mı bilemedim

merhaba hayirli olsun oncelikle ins saglikla dogsun. ben iki ismin cok zorluk yasatacigini dusunuyorum oyuzden yerinizde olsam tek isim tercih ederdim. mihrimah basak arasinda ise kesinlikle tercihim Basak olur. Cocuklar ozellikle ilerki yaslara geldiklerinde isimlerini elestirmeye basliyor bilhassa eski isimlere sahip cocuklar yapiyor bunu cevremde oyle cok gordum. Basak derim. Insallah hayirli guzel bir tercih yaparsinz =)

Mihrimah tek basina yeterli ve guzel bir isim.
Basak yanina yakismaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…