• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık isim karmaşası ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba hamişler bu kadar zaman nası geçicek derken bir bakmışız 30haftalık olmuş bile oğluşum doğuma az kaldı kız olsaydı ismi çoktan hazırdı mina olacaktı ama erkek ismi bulmak çok zor sürekli fikir değişiyo 20li yaşlarımdan beri hayalim oğlum olursa adını poyraz koymaktı şimdi kiminle paylaşsam fikrimi aaa poyra karayeldenmi esinlendin yok bi çok kişi oğluna poraz ismini koyuyo diyip isimden soğumama sebep olabiliyolar offfff oğluşuma ne isim koyucammm
poyraz ısımlı olanlar hareketlı oluyormus diye duydum ama karızmatık bır erkek ısmı ben olsam cevreye de cok kulak asmazdım :KK66:

yakında bebişimin cinsiyeti belli olacak ama ben hala isim bulamadım, babası da birşey demiyor.

bende diyorum ki ben bir isim belirleyeyim , eşime de danışırım beğenmezse onun seçeneklerini değerlendiririz ya da iki isim koyarız ..

soy adımız e.. ile başlıyor. birazda soy ad ile uyumlu olsu diye e ile başlayan isimlere bakıyorum ama beğenemedim pek birşey ..

eski moda isimleri de sevmiyorum klasik ali, mehmet,ayse,zeynep falan istemiyorum...

bana kız ve erkek için ayrı isimler önerir misiniz?
mrb canım hayıtlısı olsun....ben kızım olursa LİVA ismini düşünüyorum..peygamber efendımızın bayragının ısmı demek..livaül hamd...inşallah mahser gunu o nayragın atında toplanmak nasıp olur....ilk tercıhım liva...oğlum olursa MEHMET BERA ...u marım rabbım nasıp eder cumlemıze bızde ısım koyarız

mrb canım hayıtlısı olsun....ben kızım olursa LİVA ismini düşünüyorum..peygamber efendımızın bayragının ısmı demek..livaül hamd...inşallah mahser gunu o nayragın atında toplanmak nasıp olur....ilk tercıhım liva...oğlum olursa MEHMET BERA ...u marım rabbım nasıp eder cumlemıze bızde ısım koyarız
inşallah gönlünden geçen isimleri koyacağın bir evladın olur canım...

cinsiyeti belli olduğunda herkese ismi ile duyurmak istiyorum :KK66:

Tebrikler... Allah kucağında da göstersin canım.. Sağlıklı doğumlar...
Zaten ismini belirleyin öyle sev karnında da.. Gerçekten farkediyor..
Oğlum ismine o kadar duyarlı ki biz hep öyle sevdik babasıyla karnımdayken...
Ben iki isim seviyorum.. Bu yüzden iki isim koyduk... Umut'un hikayesi vardı bizde o yüzden o isim belliydi ona yakışan kendimizce bir isim bulduk.. Söylendin mi tek isimle söylenmesin istiyorduk.. Şimdi herkes iki adıyla seviyor sesleniyor.. Umut diye çok az : )
Umut Aras oldu oğlumuz..
Kızım olsaydı ben Zeynep Eyşan düşünüyordum...

Son düzenleme:
Tebrikler... Allah kucağında da göstersin canım.. Sağlıklı doğumlar...
Zaten ismini belirleyin öyle sev karnında da.. Gerçekten farkediyor..
Oğlum ismine o kadar duyarlı ki biz hep öyle sevdik babasıyla karnımdayken...
Ben iki isim seviyorum.. Bu yüzden iki isim koyduk... Umut'un hikayesi vardı bizde o yüzden o isim belliydi ona yakışan kendimizce bir isim bulduk.. Söylendin mi tek söylenmesin istiyorduk.. Şimdi herkes iki adıyla seviyor sesleniyor.. Umut diye çok az : )
Umut Aras oldu oğlumuz..
Kızım olsaydı ben Zeynep Eyşan düşünüyordum...
tercıhım tek ad ama işte baba ile anlaşamazsak iki isim koyarız diyorum , şimdilik bebişim diye konuşuyoz ama ( ben konuşuyorum yani babası henüz o moda geçemedi) bir ismi olursa onunla hitap etmek çok daha kolay olacak..

tercıhım tek ad ama işte baba ile anlaşamazsak iki isim koyarız diyorum , şimdilik bebişim diye konuşuyoz ama ( ben konuşuyorum yani babası henüz o moda geçemedi) bir ismi olursa onunla hitap etmek çok daha kolay olacak..

Daha çok erken ondan canım... Az biraz göbüşün belli olmaya başlasın sever durur.. Hele o tekmeleri hareketleri yok mu.. Her akşam oturup onu beklerdi eli karnımda.. Hayal ederdi, hele bi doğsun poposunu sevicem, koynmda uyutucam vs. vs.. Şükür Rabibm hepsini nasip etti... Allah sana da nasip etsin inşallah... Çok güzel günler var önünde..

Daha çok erken ondan canım... Az biraz göbüşün belli olmaya başlasın sever durur.. Hele o tekmeleri hareketleri yok mu.. Her akşam oturup onu beklerdi eli karnımda.. Hayal ederdi, hele bi doğsun poposunu sevicem, koynmda uyutucam vs. vs.. Şükür Rabibm hepsini nasip etti... Allah sana da nasip etsin inşallah... Çok güzel günler var önünde..
bakalım nasıl olacak merak etmıyor degılım, her doktora gıttıgımızde her bebek konusu açıldıgında şaşkın ördek yavrusu modunda takılıyor babamız, bende her işini kendi halleden bir tipim hamileliğimde rahat geçiyor o nedenle babaya da yüküm olmuyor adam o nedenle daha olayın içine pek giremedi ;)
gerçi geçen akşam ilk defa karnımı sevdi, bebiş nerde falan oldu saniyelik bir andı...
zamanla ıkımızde varlıgını daha çok hissedeceğiz ama ben şimdiden iletişim kuruyorum minik fasulye ile ;)

Back