- 24 Nisan 2015
- 6.898
- 7.100
- 198
- Konu Sahibi eftelya2015
-
yakında bebişimin cinsiyeti belli olacak ama ben hala isim bulamadım, babası da birşey demiyor.
bende diyorum ki ben bir isim belirleyeyim , eşime de danışırım beğenmezse onun seçeneklerini değerlendiririz ya da iki isim koyarız ..
soy adımız e.. ile başlıyor. birazda soy ad ile uyumlu olsu diye e ile başlayan isimlere bakıyorum ama beğenemedim pek birşey ..
eski moda isimleri de sevmiyorum klasik ali, mehmet,ayse,zeynep falan istemiyorum...
bana kız ve erkek için ayrı isimler önerir misiniz?
elvin i bende düşündüm, anlamı hoşuma gitti ve pek duymadım bu ismi kullanan... Emre de fena değil ama bilemedimErkek olursa Emre kız olursa Elvin
cinsiyeti belli olduğunda herkese ismi ile duyurmak istiyorumÖnce bi cinsiyeti belli olsaydı???
evet her ikiside uyumlu oluyorerkek olursa egemen veya eymen isimleri hoş olabilir soyadınızla, bu arada şimdiden allah bağışlasın,güle güne büyütün yavrunuzu
İki kızım var isimleri
Eliz ve Esil
Bi oğlum olursa ismini Efe düşünüyorum
Esil ismini ve anlamını çoook beğenmiştim ama çok yanlış söylenir esin ile karıştırılır felan dedi eşim şimdi Almila da karar vermiş gibiyiz yine değişebilir belki ama öz türkçe isimlere bakıyoruz kızda seçenek biraz zorlanıyoruz
Almila çok güzel hiç duymamış tım
Ben kısa isimleri çok seviyorum
Eliz ismini küçüklükten beri isterdim Rabbim nasip etti
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.yakında bebişimin cinsiyeti belli olacak ama ben hala isim bulamadım, babası da birşey demiyor.
bende diyorum ki ben bir isim belirleyeyim , eşime de danışırım beğenmezse onun seçeneklerini değerlendiririz ya da iki isim koyarız ..
soy adımız e.. ile başlıyor. birazda soy ad ile uyumlu olsu diye e ile başlayan isimlere bakıyorum ama beğenemedim pek birşey ..
eski moda isimleri de sevmiyorum klasik ali, mehmet,ayse,zeynep falan istemiyorum...
bana kız ve erkek için ayrı isimler önerir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?