- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nickinizden de anladığıma göre alya ismini daha çok seviyorsunuz yanına daha başka bir isim bulabilirsiniz l harfleri çok olduğu için kulağa hoş gelmiyor benceİlk bebeğim olacak ve iki isim koymaya karar verdim ama sıralamasını karar veremiyorum sizce Eylül Alya mı yoksa Alya eylül mü kulağa daha hoş geliyor
Teşekkür ederimEylül Alya diyorum ben.
Sağlıkla kucağınıza alın InşAllah.
Öyleyse Eylül AlyaEylül hep hayalimdi ama alyayıda annem istedi ve çok hoşuma gitti ikisinide koymazsam içimde kalıcak sıralamasına karar veremiyorm malesef
eylül alya güzel bence diğer türlü 2 sesli harf ard arda geliyor buda söylemeyi zorlaştırıyor.Eylül hep hayalimdi ama alyayıda annem istedi ve çok hoşuma gitti ikisinide koymazsam içimde kalıcak sıralamasına karar veremiyorm malesef
2 isim degil tek isim seviyorum. Genelde de 2 isimliler tek ismiyle çağrılıyor sosyal hayatta.İlk bebeğim olacak ve iki isim koymaya karar verdim ama sıralamasını karar veremiyorum sizce Eylül Alya mı yoksa Alya eylül mü kulağa daha hoş geliyor