Doğuma Hazırlık İsim kararsızlığı :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangisi

• Beste

OY: 87 62,1%
  • Bade

OY: 53 37,9%

• Ankete Katılan
    140
Milana22 mi? Ne alaka??? Bana bulaşmak için ne diyeceğini şaşırmışsın! Mune Mune abla lütfen bakar mısın?? Kendi fikrimi yazdığım bir yorumu alıntılayıp iftira atıyor ve polemik yaratmaya çalışıyor. Yazdığım yorumla Milana22 nickli üyenin ne alakası var???
İsmindeki Mila'dan dolayı ve hemen her konuda üstüne yürüdüğünden dolayı olabilir mi? İftiraymış, sana Milanayla kaç tane yorumunu çıkarırım burada. Amacım savunmak değil, neticede Milana benim yakınım değil ancak yaptıkların çok göze batıyor. Zamanında Sassy de aynı şeyi söylemişti, demek ki sadece ben farketmemişim değil mi?
Hadi onunla alakası yok diyelim, insanların evlatlarına koydukları isime "elit olmak için koyuyorlar gülüyorum ehehehe" diye bir yorum yapamazsın kusura bakma. Amacım polemik değil alıntılayıp cevap verdim sadece, bu kadar. Bu forumda muhatap aldığım insanlardan birisi değilsin, üzgünüm.

Son düzenleme:
Hanımlar sakin olun ve tartışmayın lütfen.

defalarca isim konularında tartışma çıktı, her tartışmada isimler havada uçuşuyor ve bilmeden insanları kırıyorsunuz, insanlar çocuklarına istediği ismi koyabilir.

Yahu şu konuda da @Milana22 ya laf atmasan olmazdı değil mi? Elit görünmek için değil insanlar beğendikleri için koyuyorlar o isimleri. Sizi veya bizi pek ilgilendirmez ancak tutup milleti yermek için "elit görünmek için koyuyorlar" falan diyemezsin yani. Benim ismimde klasik bir isim ama gel gör ki nefret ediyorum, herkes klasik isim sevmek zorunda mı? Veya herkes "elit" isim koymak istemeyemez mi? Hiçbir isim komik değil, insanların tercihlerine karışmamayı her konuda savunuyorsun, bir zahmet insanların evlatlarına koyduğu isimlere de "gülüyorum" deme, zira hiçbirimizin hakkı yok, seninde yok.
İsmindeki Mila'dan dolayı ve hemen her konuda üstüne yürüdüğünden dolayı olabilir mi? İftiraymış, sana Milanayla kaç tane yorumunu çıkarırım burada. Amacım savunmak değil, neticede Milana benim yakınım değil ancak yaptıkların çok göze batıyor. Zamanında Sassy de aynı şeyi söylemişti, demek ki sadece ben farketmemişim değil mi?
Hadi onunla alakası yok diyelim, insanların evlatlarına koydukları isime "elit olmak için koyuyorlar gülüyorum ehehehe" diye bir yorum yapamazsın kusura bakma. Amacım polemik değil alıntılayıp cevap verdim sadece, bu kadar. Bu forumda muhatap aldığım insanlardan birisi değilsin, üzgünüm.
Merhaba,ben aranızdaki olayları bilmiyorum,konu önüme geldi okuyayım dedim ama gerçekten arkadaş bahsetmiş olduğunuz üye hakkında hiçbirşey yazmamış,ima da bulunmamış.ama siz ısrarla o yöne çekip olayı tartışmaya çektiğiniz gibi,birde üstüne karşı tarafın ismini etiketlemişsiniz.ismi etiketlememiş olsanız neyse diycem,ama basbaya polemik olsun istemişsiniz ama mantıklı bir yol olmamış kusura bakmayn

Merhaba,ben aranızdaki olayları bilmiyorum,konu önüme geldi okuyayım dedim ama gerçekten arkadaş bahsetmiş olduğunuz üye hakkında hiçbirşey yazmamış,ima da bulunmamış.ama siz ısrarla o yöne çekip olayı tartışmaya çektiğiniz gibi,birde üstüne karşı tarafın ismini etiketlemişsiniz.ismi etiketlememiş olsanız neyse diycem,ama basbaya polemik olsun istemişsiniz ama mantıklı bir yol olmamış kusura bakmayn
Yok estağfurullah, daha önceden olan problemleri bilmediğiniz için böyle düşünmeniz çok normal.
Alıntıladığım üye etiketlediğim üyeyi birkaç kez farklı farklı konularda eleştirmişti, üstüne kendisini alıntılamayıp bariz bir şekilde ona atıfta bulunmuştu. Dolayısıyla polemik oluşturan ben değilim, ben sadece fikrimi söyledim. Ha kızının ismi Mila olduğu için öyle yazdığını düşünüyorum. Tabiki size de hak veriyorum ancak dediğim gibi önceden birkaç problem yaşanmıştı, dolayısıyla böyle düşünmem normal gibi,deüil mi?

Kızlar isim konusunda çok kararsız kaldık fikirlere ihtiyacım var 😇

Beste
  1. Bir müzik eserini oluşturan ezgilerin tümü.
  2. Bağlanmış, bitiştirilmiş.

Bade
  1. Şarap, içki.
  2. Aşıkların rüyada içtikleri aşk şerbeti, aşk şarabı, aşk iksiri.
  3. Tasavvuf edebiyatında “Aşk” manasında da kullanılır.
Isim konusunda çok düşündk ne ismi koysak çocuklar küçükken dalga geçer mi diye bade badem derler diye geçti aklımdan beste güzel

Daha doğuma varmış Hem telaffuzu hem manası itibariyle isim seçeneklerinizi genişletebilirsiniz bence ama illaki bu 2 isimden birinin olmasını istiyoruz derseniz hangisi içinize diğerinden daha çok siniyorsa onu koyun

Sapik sahte şeyhlerin eylemi var ya "badelemek"
bana da onu hatirlatti. Bu eylemin fiil kökünü koymak istemezdim sahsen (saraba sözüm yok. Çok severim ve sarap anlamina gelem bir ismim olsun isterdim)
Beste de 90larda kalmadi mi? Ben küçükken havali kiz ismiydi:)
Ben sahsen hikayesi olan isimleri seviyorum. Esinizle sizi anlatan...Mesela yagmurda tanistiysaniz yagmur, dogayi sevip kampa gidiyorsaniz doga-toprak-mavi-yaprak -deniz vs... bebeğe balkan turunda hamile kaldiysaniz Tuna, ne bileyim uzun yillar kavusmayi beklediyseniz ,bu bebek en buyuk hayalinizse hayal, ruya,armagan...
Benim bebek ya da koca adayi yok ama kafamda tam beni anlatan bir isim var. Kiza da erkege de ne olursa o isim :)

Sapik sahte şeyhlerin eylemi var ya "badelemek"
bana da onu hatirlatti. Bu eylemin fiil kökünü koymak istemezdim sahsen (saraba sözüm yok. Çok severim ve sarap anlamina gelem bir ismim olsun isterdim)
Beste de 90larda kalmadi mi? Ben küçükken havali kiz ismiydi:)
Ben sahsen hikayesi olan isimleri seviyorum. Esinizle sizi anlatan...Mesela yagmurda tanistiysaniz yagmur, dogayi sevip kampa gidiyorsaniz doga-toprak-mavi-yaprak -deniz vs... bebeğe balkan turunda hamile kaldiysaniz Tuna, ne bileyim uzun yillar kavusmayi beklediyseniz ,bu bebek en buyuk hayalinizse hayal, ruya,armagan...
Benim bebek ya da koca adayi yok ama kafamda tam beni anlatan bir isim var. Kiza da erkege de ne olursa o isim :)

Ay sizi yansıtan isim hangisi çok merak ettim. Gizlemeyin bizlerden, merak etmeyin üstüne konmayız :KK48:

Bade ismi söyleniş olarak çok hoş geliyordu bana. Ama içki, şarap anlamından dolayı soğudum o isimden.
Beste ismini hep çok beğenirim.💕

X