Doğuma Hazırlık İsim kararsızlığı :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangisi

• Beste

OY: 87 62,1%
  • Bade

OY: 53 37,9%

• Ankete Katılan
    140
İsmi Bade olan binlerce kişinin ismi neden bade ise o sebepten olabilir :KK66:
İşte ismi Bade olup, isminden hiç hoşlanmayan tanıdığım olduğu için yaptım yorumumu. Yani Bade'yi savunuyorsaniz ve ya seviyorsanız koyun ne diyim ama çocuk anlamı şarap olan bir isimle yaşamaktan mutlu olmayabilir.

Yeni nesil isimler Lina Lila Mila Mira Liya Lida.. O kadar gülüyorum ki bazen. Elit görünmek için ne yapacaklarını şaşırıyor bazı anne babalar.. Canan, Derya, Hülya gibi eski klasik isimlere kurban olsunlar.

Yeni nesil isimler Lina Lila Mila Mira Liya Lida.. O kadar gülüyorum ki bazen. Elit görünmek için ne yapacaklarını şaşırıyor bazı anne babalar.. Canan, Derya, Hülya gibi eski klasik isimlere kurban olsunlar.
Kurban olmasınlar da:KK66: ..Bazı eski isimler gerçekten çok güzel. Ayşe, Türkan, Neşe,Nermin,Zeynep,Gül, Rana, Derya...

Guzel anlamli farkli isim düşünme gibu bir seceneğiniz yokmu isimler guzel ama anlamlari pek sevemedim

Elit görünme gibi bir çabam yok çocuğumun ismini karar verirken kime elit gözükmek isteyebilirim ki. Eski isim hoşuma gitseydi onu da koyardım eski diye sorun etmem yani

X