- 18 Ocak 2018
- 2.734
- 7.096
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoktu ama buldum sizin için AselC şıkkı yok mu
Asel daha güzel.Yoktu ama buldum sizin için Asel
İsmi Bade olan binlerce kişinin ismi neden bade ise o sebepten olabilirİlla ikisinden biri olacaksa beste olsun. Bade şarap demek bir insanın ismi neden Bade olsun ki?
Burak diyorum benkonu sahibi gayet net şekilde sormuş beste mi bade mi diye
Sürekli alternatif üretmeyin bence
İlle arapça isim koyacaksam İslam tarihinden seçerim. Yoksa ingilizce isim koymaktan farkı yok benceYoktu ama buldum sizin için Asel
İşte ismi Bade olup, isminden hiç hoşlanmayan tanıdığım olduğu için yaptım yorumumu. Yani Bade'yi savunuyorsaniz ve ya seviyorsanız koyun ne diyim ama çocuk anlamı şarap olan bir isimle yaşamaktan mutlu olmayabilir.İsmi Bade olan binlerce kişinin ismi neden bade ise o sebepten olabilir
Kurban olmasınlar da ..Bazı eski isimler gerçekten çok güzel. Ayşe, Türkan, Neşe,Nermin,Zeynep,Gül, Rana, Derya...Yeni nesil isimler Lina Lila Mila Mira Liya Lida.. O kadar gülüyorum ki bazen. Elit görünmek için ne yapacaklarını şaşırıyor bazı anne babalar.. Canan, Derya, Hülya gibi eski klasik isimlere kurban olsunlar.
güzel bir seçenekBurak diyorum ben
Peki siz öyle yaparsınızİlle arapça isim koyacaksam İslam tarihinden seçerim. Yoksa ingilizce isim koymaktan farkı yok bence
Var tabiki henüz doğuma 4 ay var baya bi seçenek buluruz gibime geliyorGuzel anlamli farkli isim düşünme gibu bir seceneğiniz yokmu isimler guzel ama anlamlari pek sevemedim
Elit görünme gibi bir çabam yok çocuğumun ismini karar verirken kime elit gözükmek isteyebilirim ki. Eski isim hoşuma gitseydi onu da koyardım eski diye sorun etmem yaniYeni nesil isimler Lina Lila Mila Mira Liya Lida.. O kadar gülüyorum ki bazen. Elit görünmek için ne yapacaklarını şaşırıyor bazı anne babalar.. Canan, Derya, Hülya gibi eski klasik isimlere kurban olsunlar.
Gule gule gelsin bebeginiz insallah içinize sinen guzel bir ismi olur bebeginizin ❤Var tabiki henüz doğuma 4 ay var baya bi seçenek buluruz gibime geliyor