- 30 Ağustos 2018
- 1.538
- 2.885
- 35
Çok teşekkür ederim keşke ona danışma imkanımız olsaydıGule gule gelsin bebeginiz insallah içinize sinen guzel bir ismi olur bebeginizin ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim keşke ona danışma imkanımız olsaydıGule gule gelsin bebeginiz insallah içinize sinen guzel bir ismi olur bebeginizin ❤
Bnde hep oyle derdimÇok teşekkür ederim keşke ona danışma imkanımız olsaydı
Yaptım zatenPeki siz öyle yaparsınız
Sizin için demedim, neden üzerinize alındınız? Lira Liva Lina Liya gibi saçma sapan isimler koyanları kastediyorum.Elit görünme gibi bir çabam yok çocuğumun ismini karar verirken kime elit gözükmek isteyebilirim ki. Eski isim hoşuma gitseydi onu da koyardım eski diye sorun etmem yani
Burak diyorum ben
bak bu konuda haklisin ben de o neden iki cocuguma da dunyada esi olan isimler koydum. ve noktasiz harf var isimlerinde hep mail adresi vs icin. size sacma gelebilir ama ben bayagi sikinti yasadim.Öncelikle hayırlı olsun inşallah hayırlı evlat olur. Çocuğunuzun ismini koyarken yurt dışında kullanılabilir olmasına kesinlikle dikkat edin. Bu iki isimdense bağde :)
Bade beste karar vermediysen yardımcı olur en azındanKızlar isim konusunda çok kararsız kaldık fikirlere ihtiyacım var
Beste
- Bir müzik eserini oluşturan ezgilerin tümü.
- Bağlanmış, bitiştirilmiş.
Bade
- Şarap, içki.
- Aşıkların rüyada içtikleri aşk şerbeti, aşk şarabı, aşk iksiri.
- Tasavvuf edebiyatında “Aşk” manasında da kullanılır.
Yahu şu konuda da Milana22 ya laf atmasan olmazdı değil mi? Elit görünmek için değil insanlar beğendikleri için koyuyorlar o isimleri. Sizi veya bizi pek ilgilendirmez ancak tutup milleti yermek için "elit görünmek için koyuyorlar" falan diyemezsin yani. Benim ismimde klasik bir isim ama gel gör ki nefret ediyorum, herkes klasik isim sevmek zorunda mı? Veya herkes "elit" isim koymak istemeyemez mi? Hiçbir isim komik değil, insanların tercihlerine karışmamayı her konuda savunuyorsun, bir zahmet insanların evlatlarına koyduğu isimlere de "gülüyorum" deme, zira hiçbirimizin hakkı yok, seninde yok.Yeni nesil isimler Lina Lila Mila Mira Liya Lida.. O kadar gülüyorum ki bazen. Elit görünmek için ne yapacaklarını şaşırıyor bazı anne babalar.. Canan, Derya, Hülya gibi eski klasik isimlere kurban olsunlar.
Milana22 mi? Ne alaka??? Bana bulaşmak için ne diyeceğini şaşırmışsın! Mune abla lütfen bakar mısın?? Kendi fikrimi yazdığım bir yorumu alıntılayıp iftira atıyor ve polemik yaratmaya çalışıyor. Yazdığım yorumla Milana22 nickli üyenin ne alakası var???Yahu şu konuda da Milana22 ya laf atmasan olmazdı değil mi? Elit görünmek için değil insanlar beğendikleri için koyuyorlar o isimleri. Sizi veya bizi pek ilgilendirmez ancak tutup milleti yermek için "elit görünmek için koyuyorlar" falan diyemezsin yani. Benim ismimde klasik bir isim ama gel gör ki nefret ediyorum, herkes klasik isim sevmek zorunda mı? Veya herkes "elit" isim koymak istemeyemez mi? Hiçbir isim komik değil, insanların tercihlerine karışmamayı her konuda savunuyorsun, bir zahmet insanların evlatlarına koyduğu isimlere de "gülüyorum" deme, zira hiçbirimizin hakkı yok, seninde yok.