Olabilir valla, hiçte benzemiyorum gerçi
kim bilir gittiğin yerde sultan olursun
"Ekin" de güzel bence. ^_^
yaşa göre düşüneceksek...
Senem
Seren
Aslı
İnci
Beste
Buket
Demet
Yağmur
Ezgi
Tuba Ünsal'ın kızının adı. :) Benimde kendi kızım için düşündüğüm bir isimdi. Eliz, Sare ve Eylül. İnşallah evlenip anne olduğumda bu 3 isimden birini koymayı düşünüyorum kızıma.
Bende nil ismine bayılırdım bir gün nilin yanına su eklenmiş halini gördüm ve nilsu çok daha hoşuma gitti, bayılıyorum bu isime yıllardır. Onun dışında hatırlayıp beğendiğim isimler; cemre, derin, defne, toprak, doğa, nehir, ırmak ha bir de nazenin..
Konunu okuyunca benim de sizin icin aklima ilk Meltem ismi gelmisti, aslinda oyle cok da kullandigim ve dusundugum bir isim degil ama.Çok hoş, iyi ki yazdın. Listeme ekliyorum bunu da. :)
Konunu okuyunca benim de sizin icin aklima ilk Meltem ismi gelmisti, aslinda oyle cok da kullandigim ve dusundugum bir isim degil ama.
Ihsallah her sey istedigin gibi olur ve yeni ismin mutluluk ve huzur getirir.Benimde hoşuma gitti. Böyle oturaklı ama şık bir isim. Ay değiştirme fikri bile içimi kıpır kıpır yaptı. Yıllardır istediğim şey gerçek olur inş. :)
Nilsu güzel evet, ama biraz daha ağır olsa iyi olacak diye düşündüm.
Neva, İnci, Nazlı ve Meltem listede şuan. Sence hangisi Smuwila?
Neva bana nevacolor boya markasını anımsattı. Meltem de çok yaygın bir isim, hani yeni bir isim olacağı için söylüyorum yoksa şık ve güzel tabii, çocukluğum da ve ünv. hayatında 2 yakın arkadaşım vardı, ikisinin de adı Meltemdi,
Ben açıkçası İnci ismini çok beğendim, İnci hem kibar, hem zerafeti anımsattı bana.. Nazlı da hoş bir isim..
Ihsallah her sey istedigin gibi olur ve yeni ismin mutluluk ve huzur getirir.
İnci benimde çok hoşuma gitti ya. Nişanlımın soyadıyla söyleyince çok hoş oluyor. Neyse bakalım, nüfus müdürlüğüne gidicem haftaya öğreneyim detayları yazarım burdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?