İsim Değişikliği

Bende nil ismine bayılırdım bir gün nilin yanına su eklenmiş halini gördüm ve nilsu çok daha hoşuma gitti, bayılıyorum bu isime yıllardır. Onun dışında hatırlayıp beğendiğim isimler; cemre, derin, defne, toprak, doğa, nehir, ırmak ha bir de nazenin bir gün bir kızım olursa ne koyarsam koyayım, annemin adını da koymak istiyorum, yani tek değil de iki isim..

Nilsu güzel evet, ama biraz daha ağır olsa iyi olacak diye düşündüm.

Neva, İnci, Nazlı ve Meltem listede şuan. Sence hangisi Smuwila?

Konunu okuyunca benim de sizin icin aklima ilk Meltem ismi gelmisti, aslinda oyle cok da kullandigim ve dusundugum bir isim degil ama.

Benimde hoşuma gitti. Böyle oturaklı ama şık bir isim. Ay değiştirme fikri bile içimi kıpır kıpır yaptı. Yıllardır istediğim şey gerçek olur inş. :)

Nilsu güzel evet, ama biraz daha ağır olsa iyi olacak diye düşündüm.

Neva, İnci, Nazlı ve Meltem listede şuan. Sence hangisi Smuwila?

Neva bana nevacolor boya markasını anımsattı. Meltem de çok yaygın bir isim, hani yeni bir isim olacağı için söylüyorum yoksa şık ve güzel tabii, çocukluğum da ve ünv. hayatında 2 yakın arkadaşım vardı, ikisinin de adı Meltemdi,

Ben açıkçası İnci ismini çok beğendim, İnci hem kibar, hem zerafeti anımsattı bana.. Nazlı da hoş bir isim..

İnci benimde çok hoşuma gitti ya. Nişanlımın soyadıyla söyleyince çok hoş oluyor. Neyse bakalım, nüfus müdürlüğüne gidicem haftaya öğreneyim detayları yazarım burdan :)

Ben olsam beğendiğim isimleri seçerim ismin insan üzerinde etkisi olduğuna inanırım o yüzden hesaplatır, beni ne şekilde etkiler ona baktırır öyle koyardım, madem böyle bir şansınız var, isim analizleri yaptırın derim.

İnci benimde çok hoşuma gitti ya. Nişanlımın soyadıyla söyleyince çok hoş oluyor. Neyse bakalım, nüfus müdürlüğüne gidicem haftaya öğreneyim detayları yazarım burdan :)

İnci deyince böyle hayalimde zarif, narin, hanımefendi bir insan canlanıyor. Bekliyoruz canım, gönlünce olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…