- 15 Eylül 2014
- 122
- 148
- 48
- 44
Yok kiz kim tanicak seni şaka yaptim. Soyleyiver sen de.
Benim ki NUR hep kısa gelmiştir bana nurella mı yapsam acaba
şaka bir yana Ela nur olsaydı daha memnun olurdum.
Kızlar selam,
Uzun yıllardır ismimden nefret ediyorum. Babam anneme danışmadan gitmiş babaannemin adını koymuş bana. Çok fazla kullanılan bir isim değil, fakat anlamı güzel. Yine de kullanmak istemiyorum çocukluğumdan beri.
Şimdi ise artık hiç tahammülüm kalmadı bu isme. Babamın ailesi yıllarca evimizde huzur bırakmadı. Sonuç olarak bizimkilerde ayrıldı. O kadar çok kötü anılarım var ki onlarla, bu ismi sırtımda yük gibi hissediyorum.
Okulum bitti, yakında işe başlayacağım. Gireceğim ortamda yeni ismimi kullanmak istiyorum. Sonra da dava açıp resmi evraklarda da ismimi değiştireceğim. Ama hiçbir fikrim yok. Lütfen benimle aklınızdaki güzel isimleri paylaşın ve bende bir karar vereyim. :)
Teşekkürler hepinize şimdiden.
Benim tanıdığım en az 3 kişi var ismini değiştiren artık daha kolaylaştı sanırım ..
İpek , ece , eda , sinem, bade , cemre gibi isimler olabilir .
yaşınızı sordum çünkü isilere baktım daha yeni doğan bebklere yakışan tabiri caizse yeni çıkan isimler önermişler ve hepside çok güzel ama bana göre size daha yaşıtlarınızın isimleri olsa daha uygun olur gibi geldi.
bilmem aynı fikirde olurmusunuz.
ya aklıma ilk raziye koy demek geldi
shiningg = ışıl.
ışıl koy bence nickinle uyumlu olsun
Nur'u bende düşündüm de, vazgeçtim sonra. Ama çok güzel bir isim ya.. :)
bende seviyorum ismimi ama yine de yanına ela,ece filan olsaydı iyiydi bu arada ismimi dedem koymuş
Bende soyadima alisamadim ya. Keske degistirmeseydim. Hic uymuyor ismimle. Sinirimi bozuyo
doğru bende popüler isimlerden örnek vermiştimyaşınızı sordum çünkü isilere baktım daha yeni doğan bebklere yakışan tabiri caizse yeni çıkan isimler önermişler ve hepside çok güzel ama bana göre size daha yaşıtlarınızın isimleri olsa daha uygun olur gibi geldi.
bilmem aynı fikirde olurmusunuz.
Ay al benden de o kadar.Bende soyadima alisamadim ya. Keske degistirmeseydim. Hic uymuyor ismimle. Sinirimi bozuyo
Bende öyle düşünüyorum. Biraz daha ağır, alışmamın kolay olacağı, taşıyabileceğim bir isim düşünüyorum. O yüzden bir iki isim hariç ısınamadım çoğuna.
Senin önerin var mı?
Sanirim artik degismiyo. Bosanmazsam tabiHem babanın hem eşininkini kullan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?