• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isim degisikligi

frigya86

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
238
78
323
34
Arkadaslar bir sorum olacakti cozum bulamadim.isim degisikligi yapmak istiyorum kk da yanliz nasil yapilacagini bulamadim.nedeni ise soracak olursaniz is yerinde herkezi kk ne sardirttim ismim falanda cok acik gayet belli benim oldugumu bilirler o yuzden rahat konu acamiyorum

Arkadaslar bir sorum olacakti cozum bulamadim.isim degisikligi yapmak istiyorum kk da yanliz nasil yapilacagini bulamadim.nedeni ise soracak olursaniz is yerinde herkezi kk ne sardirttim ismim falanda cok acik gayet belli benim oldugumu bilirler o yuzden rahat konu acamiyorum
Bize ulasin bolumune yazin

Profiline gir arkadaşım,yan tarafta kullanıcı adı değiştirme var sen oradan değişim yapıyorsun,moderatörler onaylıyor,5 kez değiştirme hakkınız var diyor.

şimdi iyce eleverdiniz kendinizi..
aa bu bizim şeyma mı kız olcak görenler...:KK48:

Profiline gir arkadaşım,yan tarafta kullanıcı adı değiştirme var sen oradan değişim yapıyorsun,moderatörler onaylıyor,5 kez değiştirme hakkınız var diyor.
Bende baktım ama göremedim kişisel bilgilere hesaba girdim yok göremedim hangi Başlığın Altın'da o Seçenek :110:

Bende baktım ama göremedim kişisel bilgilere hesaba girdim yok göremedim hangi Başlığın Altın'da o Seçenek :110:
Siteye girdiğiniz an yukarı kısmında isminiz yazıyor,oraya tıklayın,kişisel bilgilerinize giriyorsunuz yan tarafta alt alta bir sürü işlemler var orada yazıyor kullanıcı adı değişikliği.

verdiğim linkte tıklayınız yazsı var. onu tıkladığınızda direkt değiştirme yerine yönlendiriyor

Back