• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsilikler

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
40
İstanbul
ya kızlar prensesım ıkı aylık olucak bır haftalıkken basında kucuk isirikler belırdı sonra su topladı neyse doktorumuzun verdığı sampuanla gectı sımdı sadece sarı renkte olustu kepek gıbı dökuntu halınde tam annında saclarının ıcındede var ya hijyenıne cok dıkkat edıyorum arka bezı olmadan koltuklara bıle koymuyorum varmı aynı durumu yasayan :(

Arkadaşım o isiliklerle ben ilk doğduğunda çok savaştım,halada yerine göre oluşuyo..
Alnında ve kafasındakilere gelince bizim buralarda ona konak derler..Kabuk kabuk olur..Banyo öncesinde bebe yağı sür oralarına yumuşasınsonra banyoda elinle hafif bir ovmayla düşecektir..Birde saçlarını banyodan sonra iyice kurula,kurulanmadığı için oluşuyodur..

bizdede konak derler canım bi kaç kere benim kızımdada oldu bebek yağı yada zeytinyağı sürdüm banyodan önce biraz yumuşayınca taradım bebek tarağıyla sonra banyodada taradım geçti sende öyle yap ve iyice durula

canım konak var bebişinin başında. bizim bebiştede olmuştu.iki banyo sonrası bitti.banyodan 1 saat önce başına zeytinyağı yada bebeyağı sür. banyoda bebe saç fırçasıyla tara dökülüyo hemen. sebebi bebeğin derisindeki yağlanma, bir tür eksama hastalığıymış. sabunla ilgisi yok demişti dr. ama hemen geçiyo merak etme canım.

konak oluşma sebebinin başın iyice durulanmaması diye biliyorum ben de.
bebeyağıyla yumuşattıktan sonra bebe tarağıyla tara, hemen gider.
şükür bizim oğlanda olmadı...

Back