Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayanlar nemlendirici istiyorum fakat böyle cildi ışıl ışıl ve parlak göstericek..tavsiyelerinizi bekliyoruma.s.
:1rolleyes:Sen cildi boşver de dudaklardan haber ver nasıl gidiyor naniknanik
:1rolleyes:
canım ben tarçın yağı takıntısından vaz geçemedim hala arada sürüyorum..faydasını da görüyorum..birde her sabah diş fırçasıyla dişimi fırçaladıktan sonra fırçalıyorum..çok işe yarıyor..birde yüz yogasında bir bayan kalem hareketi yapıyordu dudakların dolgunlaşması için onu da yapıyorum hergün..zaten dudaklarım çok ince değildi.ama şunu farkettim eskiye göre benim dudaklarımda değişmeler var.daha bir hacimlendiler..annem de farketti..senin dudaklarına ne oldu diyo...bu kalem ve diş fırçası çok işe yarıyor..pahalı ürünlerden ümidimi kestim..bu yöntemlerle idare ediyorum..hele birde ruj sürünce gayet iyi oluyor..ama biraz daha dolgunlaşsa tam olcak..:dance:
eee senin dudaklardan naber peki yerimseniben
bayanlar nemlendirici istiyorum fakat böyle cildi ışıl ışıl ve parlak göstericek..tavsiyelerinizi bekliyoruma.s.
diş fırçsından sonra soğuk su uygulama işlemini bilmiyordum canım denicem bende..yeni arayışlar içerisindeyim daha dolgun dudaklara kavuşmak için :):) o diş fırçasıyla fırçalama olayını ben dudakları dolgunlaştırdığını bilmeden hep yapardım ama daha sonra dudaklar için iyi olduğunu öğrendiğimden beri aksatmadan yapıyorum kan dolaşımını hızlandırdığı için gerçekten faydalı ama ben fırçaladıktan sonra soğuk su çarpıyorum öyle duymuştum bir yerlerde şutarafagitti alışkanlık oldu bu bende yerimseniben senin şu tarçın yağını bende denedim ama çok yaktı acı bir tadı var soyulmada yapınca bıraktım :1rolleyes: yüz yogasına bende başladım bir kaç gündür yapıyorum tabi işe yarar mı onu bilmiyorum ama yaparken bile dudaklarım ağrıyor sanırım dudak kaslarını çalıştırıyor bir de kaslı kaslı olurmuş :Roflol: öyle işte canım neyse gelişmelerden haberdar et beni merak ederim yerimseniben
sağol canım gidip satan yerlerde denicem muhakkak benim cildimde kuru belki iyi gelir çok sağol canım a.s.ışıltılı nemlendirici istiyorsan sana kendi kullandığım bitkisel bir nemlendirici krem öneriyim."The body shop "mağazasından "e vitimini" serisinin solgun yüzler için hafif pembemsi bir görüntü veren nemlendiricisi var.Şu anda 2 al 1 öde günlerinde faydalanabilirsin fiyatı 35 sanırım.Ben dün gidip yüz serumu ve renksiz nemlendirici aldım.Işıltılı olan kış aylarında kullanmayı tercih ediyorum.solgun yüze renk getiriyor.Serumuda süper....Nemlendiricinin altına sürüyorsun kuru ciltlere çok iyi gelir ki benim cildim karma olmasına rağman harika bir dokunma hissi veriyor.dudaklarım için kenevirli dudak balmı aldım.Kenevir serisinde de indirim var.Sürekli çatlardı şu anda 3 kere kullanmış olmma rağmen yumuşacık.Dolgun göstermiyor öyle bir özelliği yok ama yumuşacık yapıyor.internette sitesi var fiyat göremezsiniz ama ürünleri incelersiniz.
canım fontoten gibi birşey değil dimi yani cilde zarar verir mi sence..benim cildim odukça hassas ve kuru çünkü?bu yüzden cildimi canlı ve parlak göstericek bir nemlendirici istiyorum fakat zarar vermesin cildime.
yazılanları okumaya vaktim yok neler konuştunuz bilmiyorum ama ben shisedo nun renkli nemlendiricisini kullanıyorum tek kelimeyle müthiş çok sağlıklı görünüyor cilt makyaja gerek kalmıyor tabi her zaman diil dışarı çıkacaksam sürüyorum.