Cilt Bakımı Ürünleri ışıl ışıl gösteren nemlendirici

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
54
Arkadaşlar,benim yüzüm kuru ve cansız.Beni şöyle canlı ve ışıl ışıl gösterecek nemlendirici arıyorum,siz nemlendiricinizden memnunsanız bana da önerin lütfen! Boşu boşuna para dökmek istemiyorum,yoğun nemlendirsin istiyorum,malum kış geldi...

canim benimde cildim cok kuruydu ama artik kendime dogru kremi buldum ve cok memnunum.
Ama isilti vermiyor yani vay ben burdayim diye bir parilti vermiyor cildi gün boyu nemlendiriyor
türkiyedeki satis ismini bulmakla cok zorlandim ama buldum sanirim
"Loreal- 3 Etkili Günlük Bakim Kremi" buldugum internet sitesinde fiyati 50 ml- 19.95 YTL
ama sunuda eklemem gerek yasini bilmiyorum onun icin cildinin ihtiaclarina göre bir krem bulman önemli eger 20-30 yas arasindaysan memnun kalacagini düsünüyorum

Olay ışıltı veren nemlendiricisini kullanıpta memnun kalan varmı,veya başka bir nemlendirici tavsiye eden?ACİL!

Ben kullanıyorum, ama losyon olanını...Bu markanın ürünlerinden memnunum, kendi klasmanındaki diğer markalara göre (nivea, loreal,..) başarılı buluyorum.

Canım ben doğal kayısı çekirdeği kremini kullanıyorum. İnan en pahalı ürünleri de denedim. Bütün arkadaşlarım şimdi farkı görüp soruyolar. ciltbakımımı yaptırıyorum diye...

Canım ben doğal kayısı çekirdeği kremini kullanıyorum. İnan en pahalı ürünleri de denedim. Bütün arkadaşlarım şimdi farkı görüp soruyolar. ciltbakımımı yaptırıyorum diye...

kayısı çekirdeginin yagını kullansak aynı etkiyi yaparmı acaba kullandınız mı daha önce yada kullanan varmı?

Bir arkaşım yıllardır kullanıyor .Yüzü ışıl ışıl Oriflamede Ecollagen Gündüz Kremi SPf 15 ve aynı ürünün serumunu kullanıyor.Şu anda gündüz kemi 49 ytl.serumuda 37.90 ytl .
ama indirimi bekle yarıyarıya düşüyor.Takip et o zaman al.Denemeni tavsiye ederm.Ayrıca küçük bir not:Krem kullanırken nüfüsümuzdaki yaşı dikkete almayınız.Önemli olan cilt yaşınız.Cidiniz çok yorgun ve kuru nemsiz,lekeli .......olabilir.Krem alırken yaşınız değil,cilt yaşınız önemlidir.

bende ecollagen i almayı düşünüyorum bu pazar sipariş vereceğim baya bi beğenen var o ürünü ama aktarda gördüm geçenlerde kayısı kremini bide ona bakıcam doğaldan şaşmamak ta lazım tabi ama oriflamede doğal deniyor ya ancak ben avon temsilciğide yaptım kremleri berbatlaştı iyicene bi arkadaşım bana mahkemede olduklarını söyledi fazla kimyasal kullanıldığı için .o nedenle avonun kremlerini kullanmıyorum artık bilginize

Canım ben amway nemlendiricisini kullanıyorum...Tavsiye ederim ışıl ışıl oluyor yüzün onun 3.lü bakım setini kullanıyorum onu kullanmanı öneririm...:-)

X