- 23 Ocak 2019
- 2.919
- 9.953
- 34
- Konu Sahibi memurhanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzelTaze çıktı
Çok teşekkür ederim sağlıkla büyüt bebisleriSen dogumlarim oncesi nerdeydin masallah bos satislar
Bana bahçeci toplamda 200 bin TL tutar dediTüp Bebek için ne kadar dir ücret
Allah razı olsun hemen iletişime geçiyorumMerhaba, bir tüp bebek annesi olarak ben de destek olmak isterim. Doğum yapalı 1 yıl olacak Temmuz’da ama olsun kızımın doğum gününde takarım ben de İnşallah nasıl, nereden sipariş veriyoruz?
burdaki sarıdan istiyorum . fiyat ne kadar tek adet ? ayrıca istanbuldayım, kargo nasıl oluyor ?
ilk gorseldeki papatya dan istiyorum ama bir başka sorum olacak, ben sırf kendi 40 yaş dogum gunum ıcın ıstıyorum . logusalar mı kullanıyor sadece, bu tarz tokaları ?Selam kızlar .Tüp bebek tedavim için para biriktiriyorum bu süreçte ek gelir olarak ışıklı taç, nedime taçı lohusa tacı üretiyorum. Ürünleri sattığım bir sayfam falan yok yanlış anlaşılmasın .Bu fotoğraf ki ürünlerin hepsi benim emeğim .destek olmak isterseniz detaylı fotograf atabilirim.simdiden çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3433771
ilk gorseldeki papatya dan istiyorum ama bir başka sorum olacak, ben sırf kendi 40 yaş dogum gunum ıcın ıstıyorum . logusalar mı kullanıyor sadece, bu tarz tokaları