- 29 Mart 2018
- 139
- 218
- 26
- Konu Sahibi memurhanim
Özelden yazın isterseniz, hem paylaşır hem takibe alırım.instagram hesabı açtım şimdi . burdan yazmam doğru olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden yazın isterseniz, hem paylaşır hem takibe alırım.instagram hesabı açtım şimdi . burdan yazmam doğru olur mu
Bana da özelden yazar mısınız takip edip önermek isterim çevremebol bereketli kazançlarınız olsun inşallahinstagram hesabı açtım şimdi . burdan yazmam doğru olur mu
Sana mesaj atamıyorum arkadaşımBana da özelden yazar mısınız takip edip önermek isterim çevremebol bereketli kazançlarınız olsun inşallah
Ben ulaştım sizeSana mesaj atamıyorum arkadaşım
Bı hamile kalıp dogurabilseydim taçsizda olurdu yaniSelam kızlar .Tüp bebek tedavim için para biriktiriyorum bu süreçte ek gelir olarak ışıklı taç, nedime taçı lohusa tacı üretiyorum. Ürünleri sattığım bir sayfam falan yok yanlış anlaşılmasın .Bu fotoğraf ki ürünlerin hepsi benim emeğim .destek olmak isterseniz detaylı fotograf atabilirim.simdiden çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3433771
Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin .sımsıkı sarılmak isterdim sana şimdiBı hamile kalıp dogurabilseydim taçsizda olurdu yani
Rabbim sizinde gönlünüze göre versin
Çok güzel ellerinize sağlık
Rabbim öncelikle hayırlısı ile sana da nasip etsin canım. 5 yıl sonra ablamın kizi tüp bebekle hamile kaldi darisi sana. Tek seferde tuttu rabbim sana da nasip etsin inşallahSelam kızlar .Tüp bebek tedavim için para biriktiriyorum bu süreçte ek gelir olarak ışıklı taç, nedime taçı lohusa tacı üretiyorum. Ürünleri sattığım bir sayfam falan yok yanlış anlaşılmasın .Bu fotoğraf ki ürünlerin hepsi benim emeğim .destek olmak isterseniz detaylı fotograf atabilirim.simdiden çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3433771
Amin teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese versinRabbim öncelikle hayırlısı ile sana da nasip etsin canım. 5 yıl sonra ablamın kizi tüp bebekle hamile kaldi darisi sana. Tek seferde tuttu rabbim sana da nasip etsin inşallah
Merhaba elinize saglik ihtiyacım yok ama sosyal platformlarda satış yapıyorum Trendyol gibi iletişime geçersek paylaşım yapayım sizin için belki o şekilde desteğim olur
Mesaj atamıyorum sizeMerhaba elinize saglik ihtiyacım yok ama sosyal platformlarda satış yapıyorum Trendyol gibi iletişime geçersek paylaşım yapayım sizin için belki o şekilde desteğim olur
Çok teşekkür ederimÇok güzeller eline emegine saglik
Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin .sımsıkı sarılmak isterdim sana şimdi
Rabbim saglikla sihatle en kisa zamanda versin insallahh icinizi ferah tutun allahin izniyle olacak sadece zamanını bekliyordurBı hamile kalıp dogurabilseydim taçsizda olurdu yani
Rabbim sizinde gönlünüze göre versin
Amin inşallah arkadaşımRabbim saglikla sihatle en kisa zamanda versin insallahh icinizi ferah tutun allahin izniyle olacak sadece zamanını bekliyordur
Çok güzel düşünmüşsünuz bunu çok beğendim umarım birdahaki mayısa kadar hamile olduğum için artık yapmıyorum dersiniz ama yapıyor olursanız nedime tacı olarak veya kına da dağıtmak için alacağım bol kazançlar ️
9 Yil hamile kalamayip saglikli bebek doguran gordum canim Allahin gücü gosteriyor..tip ilerledi artik...ne olur sadece inan umudunu kaybetme.guzel insanAmin inşallah arkadaşım
Sen ne zaman istersen ben senin için yaparım güzel kizkardesimÇok güzel düşünmüşsünuz bunu çok beğendim umarım birdahaki mayısa kadar hamile olduğum için artık yapmıyorum dersiniz ama yapıyor olursanız nedime tacı olarak veya kına da dağıtmak için alacağım bol kazançlar ️