Işıklı taç, lohusa taçı satıyorum

Screenshot_2024-05-13-14-35-52-63_ea07de40224c8a733ba272aab7543c25.jpg

Selam kızlar .Tüp bebek tedavim için para biriktiriyorum🤲 bu süreçte ek gelir olarak ışıklı taç, nedime taçı lohusa tacı üretiyorum. Ürünleri sattığım bir sayfam falan yok yanlış anlaşılmasın .Bu fotoğraf ki ürünlerin hepsi benim emeğim .destek olmak isterseniz detaylı fotograf atabilirim.simdiden çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3433771
Bı hamile kalıp dogurabilseydim taçsizda olurdu yani😭
Rabbim sizinde gönlünüze göre versin

Selam kızlar .Tüp bebek tedavim için para biriktiriyorum🤲 bu süreçte ek gelir olarak ışıklı taç, nedime taçı lohusa tacı üretiyorum. Ürünleri sattığım bir sayfam falan yok yanlış anlaşılmasın .Bu fotoğraf ki ürünlerin hepsi benim emeğim .destek olmak isterseniz detaylı fotograf atabilirim.simdiden çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3433771
Rabbim öncelikle hayırlısı ile sana da nasip etsin canım. 5 yıl sonra ablamın kizi tüp bebekle hamile kaldi darisi sana. Tek seferde tuttu rabbim sana da nasip etsin inşallah🤲🤲

Öncelikle merhaba. Bol kazançlarınız olsun inşallah ❣️ banada özelden instagram adınızı yazar mısınız. Yolun başında bir gebeyim ama cinsiyet belli olduktan sonra lohusa tacı sipariş etmek isterim 🥰

Çok güzel düşünmüşsünuz bunu çok beğendim umarım birdahaki mayısa kadar hamile olduğum için artık yapmıyorum dersiniz ama yapıyor olursanız nedime tacı olarak veya kına da dağıtmak için alacağım 🌸 bol kazançlar ✨
Sen ne zaman istersen ben senin için yaparım güzel kizkardesim ♥️

X