- 23 Ocak 2019
- 2.920
- 9.954
- 34
- Konu Sahibi memurhanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda bilgilendirmek yasak mı bilmiyorum ama shopierden daha az komisyonla gönderebilirsinjzKargo ücreti 30 liraymis şimdi baktım. Keşke herkese birebir ben kendim ulaştirabilsem. İlk kez yapıyorum nasıl olur bilmiyorum
Merhaba tüp bebekle 2 çocuk sahibi olmuş biri olarak Allah sağlıkla evladınıza kabuşmayı nasip etsin demek isterim. Ben sipariş vermek istiyorum nasıl verebiliriz?Selam kızlar .Tüp bebek tedavim için para biriktiriyorum bu süreçte ek gelir olarak ışıklı taç, nedime taçı lohusa tacı üretiyorum. Ürünleri sattığım bir sayfam falan yok yanlış anlaşılmasın .Bu fotoğraf ki ürünlerin hepsi benim emeğim .destek olmak isterseniz detaylı fotograf atabilirim.simdiden çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3433771
Bu kadar geyikten sonra benim 9 sene onceki lohusa tacimin ortama girisi @Margaret Hale
@sedagaziantep27
Eki Görüntüle 3433937
Tedaviye başlayacağız cnm daha yolumuz uzunAaaa canım hayırlı olsun Öykü’ye kardeş mi gelecek
Onu da düşünüyorum. Satılacak ürünleri nasıl kargo yapılacak onu düşünüyorum. O kadar bilgisizim ki bu konudaBol kazançlar inşallah instagramdan sayfa kurup satış yapmayı düşünmez misiniz. Çok yapan kadın var.
Tedaviye başlayacağız cnm daha yolumuz uzun
Allah razı olsunBol bereketli kazançlarınız olsun
instagram hesabı açtım şimdi . burdan yazmam doğru olur muMerhaba, dolap ya da instagram hesabı açabilir misiniz?
Oradan daha çok kullanıcıya ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bizde paylaşırız, bende profilimde paylaşırım.