Bunlar Ladyboy transseksueller ...Gördüğünüz yeni nesil kısa etekler mi yoksa sadece yeni bir trend mi? Kararı siz verin. Bizim ünlüler, 'Ters ışık mağduruyum, selülitim yok aslında' derken, acaba içlerinden böyle bir eteği giymeye cesareti olan çıkacak mı?
İşte bir kilometre öteden fark edilecebilecek ışıklı etek
Dikkati çektiği kesin
Eğer karanlık bir merdiveni çıkmaya çalışıyorsanız çare ışıklı etek!
Işıklı eteğin mekanizması böyle çalışıyor. 'Yılbaşında, çam ağaçlarına takılan renkli ışıkların bir benzerini görüyoruz' diyenleri duyar gibiyiz.
Seni 3 'evet'le uğurluyoruz. Işığın parlasın...
medeniyetten bahsedenlerin empatiden, saygidan bihaber olmasi da cabası.. bi de bu basitlige medeniyet diyenler bence tek disi kalmis canavarlarAbuk subuk şeyleri medeniyet olarak değerlendirip kendisi ile zıt görüşlere sahip insanları küçümseyenleri de ben anlayamıyorum.
Başka fikirlere saygıları yok ama onlar medeni lütfenmoda zevkiyle medeniyet arasında nasıl bir bağlantı var kardeş? kızın sütun gibi güzel macakları beyaz ışıkta yaratık gibi görünüyor. ayrıca görsel bir zevk vermiyor insana. medeniyet insanları sırf farklı fikirde oldukları için küçümsemek mi? daha özgür düşünce ve fikre saygı duymayan bir zihniyetin medeniyetten bahsetmesi nasıl bir ironi?
G.t var g.t var, bazısını aydınlatmak için spot ışığı lazım...G.t olsa bide
Toliin nerelerdesin la sen? : )kız g.tünden alıp memesine takmış
burdayım kankı naberrrToliin nerelerdesin la sen? : )