Moda Haberleri Işıklı etek çılgınlığı

Açıklığın medeniyet olduğunu savunmayacağım ama şunu demezsem olmayacak.

Kadın hiç etek giymemiş, ışıklı naneni takmış çıkmış olsun. Bu ona tacizi haklı çıkarır mı?
Lütfen taciz gibi iğrenç bir şeyi kadınların kıyafetleri üzerinden haklılaştırmaya çalışmayın.
Belki bunu demiyorsunuzdur ama dediğiniz şeyin gittiği yer orası. Lütfen...

Evet sizin bu savunduğunuzu her konuda savunuyorum da bu çok ayrı ya.
Sapıklar için özel üretim gibi resmen..
Hiç kıyafet giyme çık dışarıya bundan iyi.

Kadınları obje olarak kullanmak isteyen zihniyet , kadınlar buna izin vermediği zaman bitecektir.
Araba reklamı yapıldığında , yarı çıplak kadın manken kullanıldığında kendilerini ne kadar aşağıladıklarını fark ettikleri zaman bitecektir.

Sapıklara davetiye çıkarmaktır bu saçmalıklar..

Işıklı bikini yap ya da sahilde kullanmak üzere ışıklı birşeyler yap eyvallah.. Kentin göbeğinde kendini salak yerine koymak değilde nedir bu ?

Birileri eteğe lamba takıyor , bunu kullanan kişilerde yapılmak isteneni, olmayan aklına takmadan alıp giyiyor, giyecek..

Vitrin salakları..

Hani mekan dekorasyonlarında sütunlara alttan ve üstten ışıklandırma yaparlar ya. Bu da öyle bir şey. Ayakkabıdan da yukarıya doğru ışık taksalar tam olur.
Amaç, "sütun gibi bacaklarım var, ışıklandırmasını bile yapıyorum" demek olabilir. :)

haha bu ne ya:KK53:oldu alacak sütyenini de yapsınlar trafik lambası gibi gezsin millet.:KK53:

Bazı medeniyet yoksulu zihniyetler beğenmeye bilirler. Ben begendim çok yaratıcı
images-132.jpeg

Sana en güzel cevap

Cilekbb
Bakın bizim sorunumuz dini siyasete alet etmek bu insanları dinli dinsiz diye kutuplastirdi kendilerine dinli diyenler işi iyice abartip acik giyinenlere dil uzatir oruç tutmayanlara hakaret eder şiddet uygular oldular . Bu kendilerine dinli diyen insanlar isi iyice abartir oldu ha eğer dini boyle yasayacaksaniz yasamayin kimse sizi boyle çekmek zorunda değil hickimse avrupaya suç bulmasin suçu kendinizde arayın

Cilekbb
Bakın bizim sorunumuz dini siyasete alet etmek bu insanları dinli dinsiz diye kutuplastirdi kendilerine dinli diyenler işi iyice abartip acik giyinenlere dil uzatir oruç tutmayanlara hakaret eder şiddet uygular oldular . Bu kendilerine dinli diyen insanlar isi iyice abartir oldu ha eğer dini boyle yasayacaksaniz yasamayin kimse sizi boyle çekmek zorunda değil hickimse avrupaya suç bulmasin suçu kendinizde arayın
kusura bakma şuan senin dediğinin tam tersi oluyor millet dinini yaşadığı için işkence görüyoru benim senle bi derdim yok istediğin gibi yasayacan tabi ama gerçek islamiyetle terörizmi karıştırma Allah diyip çocuk öldürenlere ayni yerde tutma sakin !...

Atam atam sen kalkta ben yatayım ne hale düştük diyor ve sizinle muhatap olmamayı tercih ediyorum.

kusura bakma şuan senin dediğinin tam tersi oluyor millet dinini yaşadığı için işkence görüyoru benim senle bi derdim yok istediğin gibi yasayacan tabi ama gerçek islamiyetle terörizmi karıştırma Allah diyip çocuk öldürenlere ayni yerde tutma sakin !...

X