Moda Haberleri Işıklı etek çılgınlığı

Bazı medeniyet yoksulu zihniyetler beğenmeye bilirler. Ben begendim çok yaratıcı

[QUOTE="nilbeste, post: 41625599, member: 685560"medeniyet yoksulu zihniyetler beğenmeye bilirler. Ben begendim çok yaratıcı[/QUOTE]
Sen su gecen konu acan fake olduguna inandigimiz degilmisin ya hani on ucunde cinselliğe merak sarip 14 unde yasayan ve bunun icin dunyanin en mutlu kizi benim diyen inan bu yorumun beni hic sasirtmadi cok medeni arkadaşım :))

Moda die kılıktan kıloğa giriyorlar.. yarım karış kumaş bide etek diyorlar...
Zaten dikkat çekiyor aşırı kısa olusu bide ışikla bakın der gibi...

etek nerde :KK57:

sahinin altına led taktırmaktan farkı yok benim için.

Bazı medeniyet yoksulu zihniyetler beğenmeye bilirler. Ben begendim çok yaratıcı
moda zevkiyle medeniyet arasında nasıl bir bağlantı var kardeş? kızın sütun gibi güzel macakları beyaz ışıkta yaratık gibi görünüyor. ayrıca görsel bir zevk vermiyor insana. medeniyet insanları sırf farklı fikirde oldukları için küçümsemek mi? daha özgür düşünce ve fikre saygı duymayan bir zihniyetin medeniyetten bahsetmesi nasıl bir ironi?

nasıl bir yaratıcılıktırr anlamıyorumm başka birşey bulamamışlarr... sonra yok kadın cinayetlerii sonra tacizlerin artması.. bunlardan dolayı artıyorrr .. hey Allahhımm heyyy

Açıklığın medeniyet olduğunu savunmayacağım ama şunu demezsem olmayacak.

Gel beni taciz et diyor zaten ortada bi etek yok orasida ayri konu.

Kadın hiç etek giymemiş, ışıklı naneni takmış çıkmış olsun. Bu ona tacizi haklı çıkarır mı?
Lütfen taciz gibi iğrenç bir şeyi kadınların kıyafetleri üzerinden haklılaştırmaya çalışmayın.
Belki bunu demiyorsunuzdur ama dediğiniz şeyin gittiği yer orası. Lütfen...

X