Işıklar Söndü,Perde Kapandı!

Deryacam arkadaşlar doğru söylüyor yola devam pes etmek yok Allah yardım edecek sana bak göreceksin içime doğuyor, hep pozitif düşünüyorum yazdıklarını okudukça, kendine eşine ve destek olan herkeze inan diğerlerini dinleme görme Allaha havale et en iyisi haktan gelir. sabrını ve metanetini koru, kendine kibar davran iyi kötü deme hep gül gülümse, kuvvetini bırakma.
sevgiler

OFFF içim daraldı valla alicam şimdi senağlama
bebek :ecrin_bebek:istemiyodum ama bir an önce yapsammı dedim okuyunca,
ayy allahım olmayan herkeze sabır versin :teselli:

kızlar okudum yazılanlrın hepsini bu kadar umutsuzluğa düşmeyin herşeyin psikolojik olduğunu düşünün moraliniz yüksek olsun benim yengem 40 yaşında bebeğine kavuştu bir sürü tedavi oldu artık pes etti olmıcak dedi doktorlar oda kabullendi ama Allahım ona doğal yollardan bir yavru verdi yıllar sonra.Umutlarınızı yitirmeyin arkadaşlar

mrb canlarım....

Allah eşimden razı olsun, kolay pes edecek birisi değil ve bana verdiği manevi destek beni ayakta tutuyor.

geçen gün bu başlıktaki bir arkadaşımın tavsiyesi doğrultusunda ank.daki genarts tüp bebek kliniğine internet aracılığıyla sorunumu yazmış ve tavsiye istemiştim. ertesi günü klinikten arandım ve dr.Aysun Baltacı hanımla uzun bir görüşme yaptım.FSH değerimi 15 e indirebilirsem tüp bebek şansımın olduğunu söyledi. bu aada yumurta kalitesini artırmam için DHEA isimli ilacı tavsiye etti. burdaki gittiğim dr.un bana vermiş olduğu cylo-prognova isimli ilacın hiçbir işe yaramadığını, fsh değerimin düşürmek için değil, menapoz belirtileri yaşamamam için terleme yada ani ateş basmaları olmaması için işe yaradığını da ekledi . bunun yerine agnucaston isimli ilacı tavsiye etti. bu ilacı yazdıracağım dr.a dün de DHEA ilacını eczaneden sipariş ettik.

ankaradaki doktorla konuşurken fsh yüksekliğine en temel nedenin stres olduğunu da ekledi. 3 ay boyunca ilaç kullanacağım sürede, stres yaparak daha da değerlerimi yükseltmemem lazımmış.

Bu konuda eşim çok anlayışlı davranıyor da işte işin içine aileler girince yok işin peşini bırakma, aman başka doktora falan baktır diye her konuyu açtıklarında hernekadar niyetleri iyi bile olsa benim sinirllerim tavan yapıyor. sanki kendimi mecbur hissediyorum bebek konusunda. ilerde olmazsa biz sana dedik der gibi bir havaya girdiler şimdiden.

Allah hepimize kolaylık versin ya... ne zor işmiş bu yükü taşımak. daha şimdiden ruhum ağrıyor! :KK43:

hah... bak gördün mü... demiştim aysun hn iyidir diye... çok sevindim okuyunca bu gelişmeyi... Aysun hn çok şekerdir ... ank'da kalsaydık ben de ona gidecektim... ben ki bayan kadın doğumcu tercih etmem.. bu önyargımı bile aysun hn kırdı... acayip ilgi ve alaka.. cepten seni arıyor buluyor bilgilendiriyor... şimdi sen tedavin süresince kafayı bu işe takmıcaksın... stres etkiliyormuş madem fsh hormonunu.. tevekkeli değil defalarca tüp bebek falan deneyip sonunda "napalım kaderimiz" deyip durumu tevekkülle kabul edenler pat diye hamile kalıyorlar... demek ki "nasıl olsa bebeğimiz olmıcak" düşüncesi bile psikolojik anlamda baskıdan uzaklaştırıyor beyni ve hormonun düşmesine yol açıyor... sen güzel güzel aysun hn'ın direktörlüğünde kürünü aksatmadan devam et bu arada bu konuyu hayatının merkezi de yapma lütfen... walla çok sevindim bu gelişmeye.. hadi hayırlısı .... sevgiyle kal :teytey:

canım benim... herşey bebek demek değil.. tüm evlilik bir çocuk demek değil.. böyle düşünmek çok yanlış... çocuğu olan ve bir türlü anlaşamayan, birbirine ihanet eden bir çok arkadaşlarımızın yazılarını okuyoruz burda... sakın sakın.. kendine gel.. güçlü ol..

deryacam üzülme demek belki bize göre kolay ama senin yaşadığın sıkıntıyı çevremde yaşayanlar olduğu için senin durumunu anlayabiliyorum. ALLAH kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez ve dermansız dertte vermemiştir. hani hep deriz ya inanmak başarmanın yarısıdır diye işte ALLAH inanan ve isteyen kullarına herşeyi nasip eder hepimiz bi imtihandan geçiyoruz belliki seninde imtihanın bu ama belli değilki bunun yıllarca süreceği yani çocuğunun olmacacağı. dua müminin en büyük kurtarıcısıdır. sakın pes etme umudunu yitirme ALLAH en hayırlısından en güzelinden sana bebiş versin diye dualarıma alacağım sen de et ne olur.umudunu yitirme ...a.s.

deryacam canım yazdıklarını gozyasları ıcınde okudum duygularını duygularımızı o kadar guzel anlatmıssın kı ıns rabbım sana en kısa zamanda bı bebıs nasıp eder tatlım....

bitanem aglattin ama bizide:KK43:(canim benim bizde her zaman yanindayiz unutma..tek bir doktorla sinirli kalinmayacagini seninle bir kez daha ögrenmis olduk,bak ümidin yeserdi yeniden..Allahim en yakin zamanda sana bu duyguyu yasatacak sadece buna inan ve sakin stres yapma..
herseyden önemlisi esin seni seviyor,cevrendekiler seni seviyor,ve bizde seni seviyoruz...inan hersey yoluna girecek...

X