Işık dolgusu eritme işlemi yaptıranlar ( hyaluronidaz enzimi)

Lütfen bana ulaşırmısınız özelden acil

Merhaba siz neyaptiniz merak ettim erittinizmi yoksa kendiliginden duzeldimi benim dolgumda fazla yapildi

Merhaba çözüm bulabildiniz mi lütfen yazın

Arkadaşlar meraba bende eritme işlemi sonrası yüzümün neredeyse yarısını kaybetmiş olarak toparlamaya çalışan biriyim benim gibi biri var mı ulaşsın lütfen....

Arkadaşlar meraba bende eritme işlemi sonrası yüzümün neredeyse yarısını kaybetmiş olarak toparlamaya çalışan biriyim benim gibi biri var mı ulaşsın lütfen....
Merhaba,ben de 42 yaşındayım,2019 da yaptırdığım dolgu şişmeye ve enfekte olmaya başladı bu kış,haziran ayında eritme işlemi yapıldı ama o bölge içe çöktü ben de çok üzülüyorum ne yapsam düzelme olmuyor,2 aydır ilikli kemik suyu hergün içiyorum evde kendim yapıyorum,İşlemler de yaptırdım ama doku geri gelmiyor ,bir iki gün biraz düzelir gibi oluyor ödemden sonra eski haline dönüyor,yaşlı nineler gibi oldum çok üzülüyorum bu duruma,eski fotolarıma bakıp duruyorum

Ah bacım bende de aynı durum var işte bende 23 gösterirken bı anda 40 oldum neler neler yaptım yokkkkk.... Yüz yağlarım eridi herkes sana ne oldu diyo şimdi doktor arastoriyom yüze yağ enjeksiyonu ve orta yüz gerdirme düşün

Ben de yağ enjeksiyonu düşündüm ama kalıcı olmuyor diyorlar,çok spor da yapıyorum boşa gider diye düşünüyorum,buradaki medikal doktorum doku kendini toplar diyor ama ben inanmıyorum artık,kendiliğinden olmayacak,benim yüzümün bir yanı tamamen çöktü sanki bir darbe olmuş gibi derim kemiğe yapıştı fotosunu yollarım size,çok etkiliyor beni tekrar dolgu bile düşünür oldum ama doktor yapmam artık diyor

Yaptırma ben yaptırdım eskisi gibi olmadı asla benim 6 ay geçti toplamadi valla endeskopik orta yüz ve yağ enjeksiyonu çözüm olur diye düşünüyorum hyanidaz alerjisi oluyomus bu bazı insanlarda kendi yağ dokusunu eriyoyomus bize denk gelmiş kahretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…