Merhaba herkese, isik dolgusu yaptirip bin pisman olanlardan biri de benim. Tam iki bucuk sene once yaptirdigik dolgu hala erimedi,(markasi teosyal redensity 2) bir kac doktorla telefonda gorustum fakat ameliyyat gerektigini ve dogal dolgu olmadigini iddia etmeye basladilar acikcasi bu doktorlarin da yeter ki ameliyyat edeyim kafasinda olduklarini dusunuyorum artik, realself diye bir blog var orda binlerce kisi isik dolgusunun yillarca erimedigini yuzlerinde igneleme sizlama gibi semptomlar verdigini anlatmislar, aslinda benim de semptomlarim dolgudan 7 ay sonra basladi alkol ve s gibi dehidre oldugum zamanlarda ozellikle beni rahatsiz etmeye basladi. Bu sebeple arastirmaya basladim ve isik dolgusu gibi eritme isleminden de bin pisman olan binlerce kisi var sakin yaptirmayin su lanet dolguyu 10-15 yila kadar kaldigi kanitlanmis ayrica kendi dokumuza da zarar veriyor spor yapin duzgun beslenin boyun masajlari vsr youtubda gozaltlariniza cok faydasi olur onlara baslayin inanin cok faydasini goruceksiniz. 23yasindaydim dolgumu yaptirdigimda yeni mezun olmustuk ve bi guzellesmek istedim sanirim ise baslamadan once, neyse kisacasi uzak durun bu tur maddelerden lutfen Benim simdi yardiminiza ihtiyacim var acaba aramizda isik dolgusunu erittirip de memnun kalanlar varda doktorlarini soyleyebilirler mi izmir ve ya ankara olursa ozellikle cok sevinirim, ama gercekten kendiniz yaptirdiginiz ve uzun donemde bile bir zararini gormediginiz bu enzimle calismayi iyi bilen tecrubeli bir doktor olsun Su an 25 yasindayim ve kalici hasar kalir ya da kendi dokum bi sekilde zarar gorur diye cok korkuyorum sonrasinda gidip yag enjekte ettirmek gibi bir durumuk da yok, ayrica artik neysek oyum bir daha asla boyle aptalca seylere ne zamanimi ne enerjimi ne de sagligimi harcamam. Umarim yardimlarinizi esirgemezsinizzz