Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

Zaten ben anlamıyorum Atatürk heykelini yakıp, dersaneleri yıkarak mı oluyor Kobane'ye destek ? Molotof ataarak mı ?

Zaten ben anlamıyorum Atatürk heykelini yakıp, dersaneleri yıkarak mı oluyor Kobane'ye destek ? Molotof ataarak mı ?

Aynen öyle , maksat türklere zarar vermek olsun işte hemen sokağa fırlıyorlar , Atatürk heykeli yık , okul yak , Bayrağı ayağın altına al , askeri vur , molotof at sonra de ki türkler ırkçılık yapıyor , Bu kadar güçlüsünüz TC yi yıkmaya çalışıyorsunuz gidip göstersinler kobani de kendilerini , al sana kürt devleti işte hazıra konmadan savaşa savaşa dimi ama...

Ülkede iç savaş çıkarılmak isteniyor,bu oyunlara gelmemeliyiz.
KEsinlkle katiliyorm.kobani bahane amac heryeri yakip yikarak ic savas cikartmk.bugun birlik gunudur bu topraklar bizimdr her yagmalanan isyeri yakilan araba ambulans bizimdir guzelim ulkemizi yikmaya calisyorlar.evet bugun birlik gunu.akp lisi chp lisi mhp lisi turku kurdu laziyla birlk olmaliyz.parti sempatzyanlgini bir tarafa birakip pkk ya isid e ve bizi yikmaya calisan tum güçlere karsi tek vucut olma zamani...

Arkadaşım sakin lütfen.
Yazdıklarınızdan çıkan şu Kürt=PKK.
Bu olmaz. Bu yanlış ve acımasız mantıksız bir bakış açısı.
Şu anda orada olanlar PKK ile ilgili değil. Masum halktan bahsettim size. Akrabası orada olan halktan bahsediyorum.
Yasal zeminde siyaset imkanı bulmuş HDP'ye ben de kızıyorum. Gezi olaylarında kendini geri çekerek şimdi empati beklemesinden ben de rahatsızım.
Ancak konu bu değil. Şimdi biz empati yapmazsak bu vahşete, ne farkımız kalacak, hangi ortak zeminde buluşacağız?
IŞİD gibi bir vahşi örgütün yaptıklarına nasıl sessiz kalabiliriz? O zaman çok eleştirdiğimiz PKK'dan ne farkımız var?

[
yine garibanın çocuğunu sürecekler oralara bunun hakkında ne düşünüyorsun..yetmedimi bunca verdiğimiz canlar..

şuanda dışarıda polise saldıran molotof atan , mala zarar veren kim ? kürt mü pkk mı ?
Siz kürtleri düşünüyorsunuz madem neden türkmenlerin kafası kesilirken sesiniz çıkmıyor ?
Türkiye savaşa girerse ışid değil , amerka almanya ingiltere israil ermenistan yunanistan rusya hepsi bizim ülkemizi yağmalayacaklar asıl sizin bundan haberiniz var mı ?
Siz orda ki kürtleri bizim Atatürk büstünü yıkarak , bayrağı ayaklar altına alarak , kan bağışı aracını yakarak mı kobaniye destek oluyorsunuz??? Açılım için tehditler savruluyor halaaa bizlere, o tehditleri gidip kobanede gösterin bi avuç ışid değil mi bu ? Hem tehdit hem zarar sonra da yardım dileninnn yokkk yokk , siz ırkçılığın tanımını iyi yapamamışsınız...

akp,chp,mhp,bdp,vs... allah hepsinin tepesinden baksın ... Bizi bu hale düşürenlerden Allah hesap sorsun... Hakkımızda hayırlısını eylesin rabbim. Benim devlete inancım kalmadı artık , herkes bir barınak yiyecek içecek deposu bir de silah deposu yapsınn gidişat kötü , kimse birbirini tanımıycakk o gün

kürt açılımı ve suriye politikası hataydı zaten..devlet ödün vermemeliydi..fütursuzca alınmış kararlar..bunların bedelini halk ödemek zorunda..hangi parti gelirsede bunlar düzelmez sanmıyorum..rezalet..

kesinlikle katılıyorum karınları tok sırtları pekken özgürlük istiyoruz diye sızlanacaklar. kuyruklarına basıldığı an gelin bizi kurtarın diyecekler. her kürt pkk'lı değil tamam ama düğüne davet edip yemek yerken şehit edilen komutanlarımız askerlerimizde unutulmasın lütfen. ışid'e elbette sempatim yok. ben sadece birbirlerini kırmalarından yanayım. köklerini kurutsunlar birbirlerinin. kobaniye girilmezse çözüm süreci biter diyolar ya bide. bi halt edemediğiniz kobanide görüldü zaten koskaca türk milletiyle mi basedeceksiniz?

arkadasım baska bi arkadasa cevap olarak yazmıssın alıntıladığım mesajı ama yazmadan duramadım. pkk gibi vahşi bi örgütün yaptıklarını yıllarca içimiz kan ağlaya ağlaya izlemedik mi 20 yasında kaç fidanımızı toprağa verdik biz. o vahset değil miydi? kobani'de ki akrabaları için endişelenenler kobaniye gidip savasabilir. burda olay cıkarmanın kobanidekilere ne gibi bi faydası olacak? bizim askerlerimizin sinek kadar değeri yok şu savunduğunuz insanların gözünde. biz asker gönderelim onlar ölmesin bizim askerimiz ölsün. biz silah yardımı yapalım dönsünler bizi vursunlar yine bizim askerimiz ölsün. eğer biri ölücekse benim askerim ölmesin ben o kadar diyorum

Ortadoğu projesi tam gaz yolunda işte ... Ama unutma bize yol havalimanı yapıyorlar daha ne yapsın uzun adamcağız dimi ama

AKP İstanbul Milletvekili İsmail Safi, Kobani’ye destek eylemlerine ilişkin tepki çeken açıklamalarda bulundu. Eylemcilere “Sizin gibi barbarların dilinden ancak IŞİD barbarları anlar” diyen AKP’li Safi, “Ee ne demişler, dinsizin hakkından imansız gelir” ifadelerini kullandı.

AKP’li vekil İsmail Safi, resmi Twitter hesabından olaylara ilişkin “Sizin gibi barbarların dilinden ancak İŞİD barbarları anlar. Ee ne demişler, dinsizin hakkından imansız gelir. Kanun-kural tanımayan İŞİD yerine Kanuna ve Hukuka bağlı Türk polisi sizin için daha kolay lokma! Durmayın dökülün sokaklara. Yakın yıkın!” açıklamasında bulundu.

ayaklananları içeri atsınlar bence..bir kaç gün sonra dururlar..dingonun ahırı olmadığını anlayınca..

bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir. bazılar 12 yılda bir doğruyu gösteryor ama olsun gelişme var yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…