Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

Terör örgütünün sevimlisi olmaz. Pisliktir örgüt üzerine bulaşsa namaz olmaz Dizilerde teröristlere sevimlilik vermeye çalışıyorlar ama terör insanlık suçudur.

Onu demek istedim aslinda. Pkk iside karsi koruyomus ya guya. :)

O diziler cahil insanlari nasil etkiliyor. Beyinler yikaniyor. Gercek olaylardan kimsenin haberi yok. Diziden duyduklari laflarla siyaset yapiyor artik insanimiz.

Allah hepsinin yardımcısı olsun, dayanma gücü versin inşaallah, polisimizi, askerimizi başımızdan eksik etmesin.
lütfen sizlerde can güvenliğiniz için dikkat edin, Allah korusun birine bile birşey olsa hepimizin yüreği acır, dualarımız sizlerle.
Gezi eylemlerinde ağaçları, gazdan zehirlenen kedi&köpekleri koruyan insanlar çapulcu, terörist ilan edildi. Üç gündür kamu malına zarar veren, molotof atan Atatürk heykeli yıkanlara neden bir şey denemiyor ? Korkudan mı ? Bunlar ne lobisi ? Çözüm süreci lobisi mi ? Allah hepimizin, hepinizin yardımcısı olsun. Yeni Türkiye dediler 80 yıllarına döndürdüler...
Atatürk heykeli de unut(tur)uldu! Kim çıktı zaten sokaklara adam gibi bunun için? Üç maymun.

Bunlar nankör, bunlar pislik, bunlar hain...

Dün burada da terör estirdiler. Camları indirdiler, bunları Kobani ye sürgün edeceksin kozlarını paylaşsınlar...

giderler mi hiç, dertleri kobaniyse neden burda askerle polisle çatışıyorlar, insanlara mala mülke zarar veriyorar, gitsinler orda ışidle çatışsınlar madem

orda bana mermi attılar diye ağlayacakları kimse yok ama dimi, kanun yok hukuk yok

güya yine mağdur bunlar yine mağdur bunlar nasıl oluyor anlamış değilim

Kürt halki kadar kolay kandirilan hemen galeyena gelen bir millet yok.onun icin yuzyillardr bi cati altnda toplanamadilar.verseler bunlara dogu taraflarini inanin birbirlerini yerler darmadagan olurlar.irkcilk yaptgmi dusunmeyin ben de kürdüm.su an bildkleri duyduklari tek sey isid in elinde turk silahlari varmis turkiye iside yardm ediyormus kobanidekiler temizlnsn diye.ellernde ne bir görüntü ne bir delil.bu soylentiye kaptrmislar kendilerini ortalgi yakip yikiyorlar.yazik ya guzelim canm d bakir im ölü kent suan.sokaga ckma yasagi hala var.zar zor ekmek bulup getrdi kapici.fazla alin firinlarda kapaniyo dedi.tum dukkanlar kapali.sabaha kadar catsma oldu şimdi de gergin bir hava...dunden kalan korku aci..evlermize hapsolmus durumdayz.hicbir kanal bu dehseti gostermiyor bizler burda bu kadar aci cekerken medya duyarsiz.biz yokmusuz gibi...

çünkü çoğu insan ve medya, ülke iç savaşın eşiğine gelmiş, hala akp bundan zarar görürmü görmez mi aman görmesin derdinde, şu ortamda bile parti fanatikliği yapanlara inanamıyorum, ortak değer uğruna birleşmek yok
kimsenin ülkeyi düşündüğü yok, herkes kendi paçasının derdinde

1959582_869587076425856_2734042967374770254_n.jpg

çünkü çoğu insan ve medya, ülke iç savaşın eşiğine gelmiş, hala akp bundan zarar görürmü görmez mi aman görmesin derdinde, şu ortamda bile parti fanatikliği yapanlara inanamıyorum, ortak değer uğruna birleşmek yok
kimsenin ülkeyi düşündüğü yok, herkes kendi paçasının derdinde
Sakin olmak gerekiyor. Birbirimize düşme vakti değil. Hallolur. Ülkemiz bundan çok zor terör olayları yaşadı. Ama milletimiz herşeyi yener

İstanbul Valiliği bilançoyu açıkladı
istanbul-olaylar-6741.jpg

İstanbul’da meydana gelen olaylarla ilgili olarak İstanbul Valiliği tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırılarının bir çok ilçede protesto edilmesi ve sonrasındaki olaylarla ilgili yapılan açıklamada 98 gösterici gözaltına alındığı, 8′i Polis Memuru olmak üzere toplam 30 kişi yaralandığı belirtildi. Açıklama şöyle; ” 07.10.2014 Salı günü ilimizde meydana gelen kanun dışı gösteriler sebebiyle Arnavutköy, Ataşehir, Bağcılar, Başakşehir, Beyoğlu, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Kağıthane, Küçükçekmece, Maltepe, Sultanbeyli, Sultangazi, Sancaktepe, Ümraniye ve Zeytinburnu ilçelerimizde meydane gelen olaylara güvenlik kuvvetlerimiz tarafından müdahalede bulunulmuş olup şu an itibariyle olaylar kontrol altına alınmıştır. Çıkan olaylar sebebiyle 98 gösterici gözaltına alınmış, 8′i Polis Memuru olmak üzere toplam 30 kişi yaralanmıştır.”

yaşasın ışid diye tt vardı bakayım dedim işin aslı neymiş, güya polis öyle bağırmış hiç inanmadım, adamın ağzında gaz maskesi varken o kadar net bağırması imkansız, görüldüğü gibi bazı insanlar hala nerden ne koparsam derdinde iki tarafta

farah hanım burdada durum aynen öyle
aman balkona çıkmayın , evde güvenli bir yere sığının iki gündür koridorlarda ışıksız oturup sabahlıyoruz , evleri de taşlamaya kalkıyorlar , her şeyi yaparlar gözleri dönmüş bunların

Oradan ayrilma sansiniz yok mu? Cok uzuldum bankiz. Dikkat edin.

Herkesin Allah yardımcısı olsun,dün Mersin 'de karıştı bazı semtlerde,benim yaşadığım yerde herhangi bir olay yok çok şükür şimdiye kadar da olmadı yaşadığım yerde inşallah bundan sonrada olmaz bazı semtlerde ne yazikki durum pek iyi değil her yer talan edilmiş,Tarsus'ta okul yakılmış ve dün tren seferleri falan iptal olmuştu.

Şu an en çok korktuğum şey komşu ülkelerdeki iç savaşın bize sıçraması.Bu sözde protestoların amacı da bu gibi görünüyor,Kobani mobani bahane yani.Allah sivil halkımızı korusun bu olaylardan.Olayların olduğu bölgelerde yaşayan arkadaşlar varsa sizi de Allah korusun inşallah,çok dikkat edin sokaklardan uzak durmaya çalışın.

O zaman kobani ye gidin savaşın , yediğiniz kaba neden sıçıyorsunuz he ??? Neden bizim huzurumuzu bozuyorsunuz? savaşmak yerine buraya kaçıp kaçıp gelipte bizim ülkemize zarar vermekte neyin nesi ?
Acımıyorum sizeee , acınacak haldesiniz...

Bu neyin kafası neyin eylemini yapıyoruz siz burada gidin savaşın bir yerleriniz kesiyorsa koruyun kobaninizi,

burda masum halkın canına malına kast etmeyin artık zaten bu ülkeye yeterince zarar verdiniz bide,

terör örgütüne yardım mı edeceğiz beter olun hepiniz işid 'te pkk 'da yerin dibine girsin daha fazla masumun canı yanmasın artık.

O zaman kobani ye gidin savaşın , yediğiniz kaba neden sıçıyorsunuz he ??? Neden bizim huzurumuzu bozuyorsunuz? savaşmak yerine buraya kaçıp kaçıp gelipte bizim ülkemize zarar vermekte neyin nesi ?
Acımıyorum sizeee , acınacak haldesiniz...

Lütfen biraz haber takibi. Şu an sınırı kapattı hükümet. Oraya ambargo var. IŞİD elemanlarını tedavi için alırken, şu anda masum halktan kimse gelemiyor, buradan kimse gidemiyor. İnsanlar IŞİD vahşetine teslim edildi. Bugün geçmişteki öfkelerimizin ortaya konacağı gün değil.
Emperyalizm Ortadoğu'yu her zamanki sistemle şekillendiriyor. İstediği haberle kitlelere istediği gibi düşündürüp insanlar arasında etnik, ırksal, tarihi noktalardan kavga çıkartarak!

Lütfen biraz haber takibi. Şu an sınırı kapattı hükümet. Oraya ambargo var. IŞİD elemanlarını tedavi için alırken, şu anda masum halktan kimse gelemiyor, buradan kimse gidemiyor. İnsanlar IŞİD vahşetine teslim edildi. Bugün geçmişteki öfkelerimizin ortaya konacağı gün değil.
Emperyalizm Ortadoğu'yu her zamanki sistemle şekillendiriyor. İstediği haberle kitlelere istediği gibi düşündürüp insanlar arasında etnik, ırksal, tarihi noktalardan kavga çıkartarak!

Bir de pkk kötü işid sempatik gibi bir algı yönetimi var. Biri bebek katiliyse diğeri de bebek katili gözümde. Hiç farkı yok ama bu kez durum çok vahim...

Ben haber takip ediyorum , oldukça da yakından. Geçmişte ki öfke derken; pkk benim mehmetçiğimi vurmuş, annelerin canı yanmış , türkiye nin ekmeğini yiyip türk kanı dökmüş bir insanı ben neden destekleyim söyler misin?
Irkçılık mı bu ülke onlara söz hakkı verdi meclise çıkardı kapılarını açtı, türklerle eşit haklara sahip oldular şimdi diyorsun ki ırkçılık??? Sınırı önceden kapatmalıydı her isteyen elini kolunu sallaya sallaya soktular ne oldukları belirsiz , benim ülkemden benim insanlarımdan uzak dursunlar , pkk her zaman nasıl yapıyorsa alsın peşmergelerini dağdan gitsin kobaniye destek versin, bizim türk halkına malına askerine zarar vermeye hakları yok , bu zamana kadar hep çatıştılar, askerlerimizi vurdular o yüzden asla türk halkından destek beklemeyin. Biz ülkemizi yedirtmeyiz , ne pkk ya ne de rte ye...

X