- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
diyosunuz emin misiniz ? hani halkın içine karışıyoruz olaylara şahit oluyoruz , hatta olayların içinde buluyoruz kendimizi daha ne olsundoğuda olmanız orda ne olup bittiğini anlamanıza yetmez.
özür ,o kısma dikkat etmemişim. tabi haklısınız"körü körüne "kelimesini sadece sizin için kulllanmamışım dikkat ederseniz eğer,içersinde bizde dahil demişim,gazetelerden okuduklarım sadece fikir edinmemi sağlar cevreden duyduklarımda aynı şekilde,bildiklerimi anlatsam coğusuyok daha neler der.sizce kendinizce haklısınız herkesin fikrî ayrıdır.
Mustafa Kemal Atatürk, Laik Türkiye Cumhuriyetini kurmakla din üzerinden siyaset yapmadin üzerinden siyaset yapma olayı artık bitmelidir..ışıdı inceleyin facede..hep arap harfleri ile yazılmış..din iman kuran..birde küfürlerine bakın iğrenç ötesi..bunlarda islam için yapıyormuş..islam popiler oldu demkki çok peşine giden var..
O emperyalist güçlerin oyunu, yok o lobisi yok bu lobisi laflarına inananları da cidden anlamıyorum. Adamın ağzından ne çıkarsa inanıyorlar ya şaka gibi millet olduk.elbet fazlası var ben çok detaylı makaleler okuyarak takip ettim. emperyalist güçlerin oyunu deyip kapatılacak bir konu değil bu çünkü nerden bakarsan bak sorun rte keyfiyeti.
abd ve batı bunu anlayalı daha bir yıl falan oldu.
Ne mutlu banaÇok güzel aydınlatıcı oldu. Çok faydalandım. Teşekkür ederim.
2016 yı bekleyin
diyosunuz emin misiniz ? hani halkın içine karışıyoruz olaylara şahit oluyoruz , hatta olayların içinde buluyoruz kendimizi daha ne olsun
Ağzınıza sağlık,anlatmak istediğim i özetlemişşiniz. :)2016 yı beklemeye gerek yok.
kürdistan kurulacak evet bu emperyal güçlerin planı. onların kürdistan felan umurlarında değil. onlar petrolü bu şekilde ele geçirecekleri için desteklediler pkkyı.
ama işler artık dünyada umulduğu gibi gitmedi ve gitmiyor. internete şükür.
abd ırak'a girdiği gibi elini kolunu sallayarak rte ile elele verip suriye'ye dalacaktı ne oldu?
twiterda bir hashtag: biz dünyanın polisi miyiz?
obama kongreye sordu
rusya tavır aldı.
öyle artık eskisi gibi kolay değil her şey.
şimdi ne diyor abd ve batı: müslümanlar zaten birbirini öldürüyor biz karışmayalım ama bir tarafta da milyarlarca dolarlık petrol var.
bakalım neler olacak.
bir şekilde o bölgede kürdistan kurulursa da, kürtler sam amcanın kölesi olacak. türkiye'yi mumla arayacak.
konu kavga gürültü mesele sadece bu!
Koşulları fırsata çevirme konusunda üzerine yoktur.öyle bir şey demediler.
rte ile masaya oturdular. rte dedi ki, ben sizin teröristlere güzel davranayım bunun karşılığında sizin burlarda da bana oy çıksın.
ben burda kaçakçılığa felan göz yumayım, elektriktir vs dir kaçak kullanın fark etmez ben diğer bölgelerde açığı kapatırım, fakaaaaaaaaaaaat siz de bunun karşılığında asker felan öldürmeyin de millet barış olsun diye düşünsün.
böyle böyle benim hatırladığım beş altı yıllık masal bu. en az iki seçim oy topladı bu masalla.
şimdi de dönecek uyuyan seçmenine diyecek ki, bakın terörist bunlar ülkeyi yakıp yıkıyorlar benim polisim benim askerimi öldürüyorlar.
bazıları da alkışlamaya devam edecek.
bak şimdi kendin diyorsun kürdistan kurdurmak istiyorlar diye , ve bu yüzden beslediler pkk yı diyorsun değil mi ?2016 yı beklemeye gerek yok.
kürdistan kurulacak evet bu emperyal güçlerin planı. onların kürdistan felan umurlarında değil. onlar petrolü bu şekilde ele geçirecekleri için desteklediler pkkyı.
ama işler artık dünyada umulduğu gibi gitmedi ve gitmiyor. internete şükür.
abd ırak'a girdiği gibi elini kolunu sallayarak rte ile elele verip suriye'ye dalacaktı ne oldu?
twiterda bir hashtag: biz dünyanın polisi miyiz?
obama kongreye sordu
rusya tavır aldı.
öyle artık eskisi gibi kolay değil her şey.
şimdi ne diyor abd ve batı: müslümanlar zaten birbirini öldürüyor biz karışmayalım ama bir tarafta da milyarlarca dolarlık petrol var.
bakalım neler olacak.
bir şekilde o bölgede kürdistan kurulursa da, kürtler sam amcanın kölesi olacak. türkiye'yi mumla arayacak.
konu kavga gürültü mesele sadece bu!
sizinle konuşmam hata anladım bunu o yüzden hoşçakalın:)))))))))))))))))
Cemaat AKP hükümetinden yıllar önce Türkiye'de varlığını göstermeye başlamıştı.cemaat ne zaman kuruldu ne zaman devleti ele geçirdi ? bunlar on yılda olmadı , ne kadar süre önce başladılar adamlarını sokmaya ?
bana kalkıyor şu gazeteyi bu gazeteyi okuyun diyor dış basın çok tarafsız ya !
ben olayın içindeyim deyince aman ne bilcen sen diyor bir de gülüyor ! sen evinin içinde olan bitenleri başkasından dinleyince mi inanıyorsun evinde gördüklerine mi ? senin durumun daha gülünç aman kimlerle yazışıyormuşum ya boşver bankız benden bu kadar
bana kalkıyor şu gazeteyi bu gazeteyi okuyun diyor dış basın çok tarafsız ya !
ben olayın içindeyim deyince aman ne bilcen sen diyor bir de gülüyor ! sen evinin içinde olan bitenleri başkasından dinleyince mi inanıyorsun evinde gördüklerine mi ? senin durumun daha gülünç aman kimlerle yazışıyormuşum ya boşver bankız benden bu kadar
Dünyada doğu da yaşayan tek insan sen değilsin. Bende yaşadım 1 sene öncesine kadarmakale okuyorsunuz da anlıyor musunuz ondan şüphe ettim şimdi
ben doğuda ki bir olaydan bahsettim ve doğuda yaşıyorum dedim , siz ise ortadoğu diyorsunuz , ortadoğudan bahsetmedim o yorumumda bizim ülkenin doğusundan bahsettim , ortadğuyu nerden çıkardınız acaba ?
walla güzel makale okuyormuşunuz helal olsun :)
ne güzelDünyada doğu da yaşayan tek insan sen değilsin. Bende yaşadım 1 sene öncesine kadar
ne güzel
tamam siz anlatın o halde burada neler oluyor ? buranın nabzını sizden dinlesinler olan biteni anlatın ?
beni anlamıyorlar görüşlerine ters olduğum için sizi anlarlar bundan eminim .