İşi biraksam mı?

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.399
5.205
148
Ben şuan 3 kurumda öğretmenlik yapıyorum.Aşırı yoruluyorum.Çalıştigim kurumlardan birisi okul.Digerlerinden 3 4bin tl daha az aliyorum.Iş yüküde az.Okul normalde 15 inde maaşları yatırıyor.Öğrencilerden parayı alamamış.Maaşlar geç yattı.3 tane kendini müdür sanan öğretmen var.Ve bunlar beni 2 kez gelmedi olarak işlemiş.Maaşım eksik yatti.Müdür kurucuya 2 kez söyledi.Ancak kurucu yatirmadi.Ben söylemekten utanıyorum artık.Sizce bıraksam mı ne yapsam? Başka yer mi bulsam?

Önümüzdeki ay yatıracak olabilirler mi ? çünkü bordrolar yapılmış maaşlar ödenmiş. Gerçi elden alıyorsan o başka.
Ayrıca çalıştığın yerde huzursuzsan bence başka yer bakmalısın.

Hayır bordro falan yok.Sgka yapmıyor bana

Evde çalıştırdığımız bakıcıyı sigortasız çalıştırmaya korkuyoruz bunlar da ne cesaret hiç denetlenmiyorlar mı yahu?

Neden anlaştınız neden kabul ettiniz bunu?

Bırakın diyemeyeceğim belli ki ihtiyacınız var ki bu şartlarda çalışıyorsunuz. Ama lütfen arayışa geçin.

Ne öğretmenisiniz?

Benim full sskam başka yerden yattığı için anlaştım.Fizik öğretmeniyim.Zaten bırakmaya karar verdim.Bunlar daha önce de öğretmenlerin son ay calistigi yaz maaşını vermemiş

Evet okuldaydim. Ancak kendini müdür zanneden 4 kişi yok yazmış.
Bir kez daha isteyin paranızı eğer aynı tepkiyi alırsanız resmi bir dilde mesaj yazın eksik olan paranızı istediğinizi vermedikleri takdirde şikayetçi olacağınızı belirtin sgk yok diye çekinmeyin okulun mutlaka kameraları vardır kamera kayıtlarına bakarak orada çalıştığınızı kanıtlayabileceğinizi de belirtin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…