• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İshal

Haydioradan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
714
745
103
Bebeğim üç gündür ishal
Gerçekten çok üzgünüm ve ne yapacağımı bilemez durumdayım
Dr. a götürdük, ilaç verdi ama ilaçlar henüz bi fayda göstermedi
Ishal aralığı gündüz yarım saate kadar düştü
Patates, yoğurt, pirinç unu ve muz haricinde ishale kesin olarak iyi gelen bir şey varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Bebeğiniz kaç aylık bilemiyorum ama bizim oralar da zeytinyağı içirirler ve dişleri çıkmışsa bol fındık yedirilir tabi su ve tuz kaybı için bol bol su içirilir.

Çok geçmiş olsun bebeğinizin ne kadar?
Emiyorsa sık sık emzirin çok sık emsin
O yazdıklarınız da zaten anında etki göstermez ama bol bol su verin tabi ne kadar olduğunu bilmiyorum bebeğin , çok da herşey vermeyin daha da kötü olmasın madem doktor gordu , ilaçlar fayda verir inşallah

Canınızı sıkmayin olağan şeyler , bir iki güne toparlanır Allahın izni ile her anne yaşıyor bunları panik de yapmayin ilaçları düzenli verin tamamdır annesi

Bir şey yediremiyorumki zaten yedirsem de kusuyor ne yapacağımı bilemiyorum ya daha kötü olur hastanede yatarsak diye korkuyorum

Aklına en kötüyü getirme , bebeğine bak bol bol dua et . Zaten ilaç da vermissin. Prospektusunu oku bir de doktor kaç gün kullan dedi yine de için rahat etmiyorsa doktora sorarsın ama anında kesmiyor ishali.zaten hemen kesmesi çok sağlıksız herşeyi yıkayıp eline verdiğin şeylere dikkat et ağzına sokar mikrop ishal yapar veya daha da arttırır kaynat herşeyi bebeğin e öyle ver tatlım Allahın izniyle biseyciği kalmaz.

Aklına en kötüyü getirme , bebeğine bak bol bol dua et . Zaten ilaç da vermissin. Prospektusunu oku bir de doktor kaç gün kullan dedi yine de için rahat etmiyorsa doktora sorarsın ama anında kesmiyor ishali.zaten hemen kesmesi çok sağlıksız herşeyi yıkayıp eline verdiğin şeylere dikkat et ağzına sokar mikrop ishal yapar veya daha da arttırır kaynat herşeyi bebeğin e öyle ver tatlım Allahın izniyle biseyciği kalmaz.
Yapmaya çalışıyorum ama ishal aralığı azaldıkça çaresiz kalıyorum

Bilemiyorum artık ne yapacağımı

Hangi ilaclari verdi? Antibiyotiktir buyuk ihtimal. Sut allerjisi gibi bir durum yoksa birkac gune gecmesi lazim. Onemli olan bol bol su icirmek. Bilinci degisirse/uyuklamaya baslarsa tekrar doktora goturun ya da birkac gune gecmezse. Gecmis olsun

Bebeğim üç gündür ishal
Gerçekten çok üzgünüm ve ne yapacağımı bilemez durumdayım
Dr. a götürdük, ilaç verdi ama ilaçlar henüz bi fayda göstermedi
Ishal aralığı gündüz yarım saate kadar düştü
Patates, yoğurt, pirinç unu ve muz haricinde ishale kesin olarak iyi gelen bir şey varsa paylaşırsanız çok sevinirim
kahve telvesine limon sıkın (ama önce bir sorun çocuğa zarar verir mi kaç aylık bebeğiniz)
bu arada bol bol su içirmeyi unutmayın lütfen.

Back
X