Acıl doktoruna gıderım antıbıyotık ateşm oldugu ıcın mı gereklı ne yapacagımı sasırdım buscopan ve reflor versı baska bır sey vermedi yaAntibiyotik kullanmanız lazımdı muhtemelen. Tekrar gidebilir misiniz doktora?
Acıl doktoruna gıderım antıbıyotık ateşm oldugu ıcın mı gereklı ne yapacagımı sasırdım buscopan ve reflor versı baska bır sey vermedi ya
Yaptırmadı ama tekrar sansımı deneyeyım ozaman ya. Sureklı su ıcıyorum sadece. Parol içeyım dıyorum belkı dusurur bırazOnlar da iyi gelebilir de ateş çıkması genelde bakteriyel enfeksiyon gösterir. Sürekli ishalseniz tahlil verebilirseniz söyleyin doktora dışkı tahlili yaptırın
Yaptırmadı ama tekrar sansımı deneyeyım ozaman ya. Sureklı su ıcıyorum sadece. Parol içeyım dıyorum belkı dusurur bıraz
37.6 cıkıyor atesımAteşiniz kaç?
Ateşin yüksek değil öncelikle ilaç alırsan çok erken almış olursun vücudun biraz daha savaşmalı. 38,5 derece olmayan ateşe ateş demez sağlıkçılar. Ateş iyidir. Hastalık değil vücut çıkartır zaten ateşi. İyileşmen için gerekli37.6 cıkıyor atesım
Çok tesekkur ederım yorumunuz ıcın ıdrar ve dışkı testınde enfeksıyon cıkmadı zaten bı kana bakmadılar ama enfeksıyon yok dedı doktorda demekkı vucut savaşıyor ondan tepkı veriyor ateş şeklındeAteşin yüksek değil öncelikle ilaç alırsan çok erken almış olursun vücudun biraz daha savaşmalı. 38,5 derece olmayan ateşe ateş demez sağlıkçılar. Ateş iyidir. Hastalık değil vücut çıkartır zaten ateşi. İyileşmen için gerekli
Aynen öyle, bu vücudunuz savunmasını gereken şekilde yapıyor demektir. Sabır edin erken ilaç almak geç iyileşmeye sebep oluyor. Yıllardır parol bile içmiyorum. Ağrı kesiciyi hayatımdan çıkarttım. Daha sağlıklı hissediyorum.Çok tesekkur ederım yorumunuz ıcın ıdrar ve dışkı testınde enfeksıyon cıkmadı zaten bı kana bakmadılar ama enfeksıyon yok dedı doktorda demekkı vucut savaşıyor ondan tepkı veriyor ateş şeklınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?