İshal ve ateş e ne iyi gelir

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.607
737
123
33
Kızlar ishalım var eslıgınde atesımde yukselıyor. İğne oldum ama agrımı ve ateşimi düşürmedi. Parol ıcsem olur mu doktorum buscopan yazmıs ama atesım var sımdı parolda ıcebılırmıyım acaba çok kotu durumdayım artık ne yapacagımı sasırdım ateşım bı ınıyor bı cıkıyor ne ıyı gelır ya Allah ıcın soyleyın nasıl ıyılesırım

Acıl doktoruna gıderım antıbıyotık ateşm oldugu ıcın mı gereklı ne yapacagımı sasırdım buscopan ve reflor versı baska bır sey vermedi ya

Onlar da iyi gelebilir de ateş çıkması genelde bakteriyel enfeksiyon gösterir. Sürekli ishalseniz tahlil verebilirseniz söyleyin doktora dışkı tahlili yaptırın

Onlar da iyi gelebilir de ateş çıkması genelde bakteriyel enfeksiyon gösterir. Sürekli ishalseniz tahlil verebilirseniz söyleyin doktora dışkı tahlili yaptırın
Yaptırmadı ama tekrar sansımı deneyeyım ozaman ya. Sureklı su ıcıyorum sadece. Parol içeyım dıyorum belkı dusurur bıraz

Buscopan antispazmik ağrı kesici. Yani kasılma engelleyici ağrı kesici . Parol ateş düşürücü ağrı kesici. Parolu ateşinin düşmesi için içebilirsin.

37.6 cıkıyor atesım
Ateşin yüksek değil öncelikle ilaç alırsan çok erken almış olursun vücudun biraz daha savaşmalı. 38,5 derece olmayan ateşe ateş demez sağlıkçılar. Ateş iyidir. Hastalık değil vücut çıkartır zaten ateşi. İyileşmen için gerekli

Çok tesekkur ederım yorumunuz ıcın ıdrar ve dışkı testınde enfeksıyon cıkmadı zaten bı kana bakmadılar ama enfeksıyon yok dedı doktorda demekkı vucut savaşıyor ondan tepkı veriyor ateş şeklınde

Aynen öyle, bu vücudunuz savunmasını gereken şekilde yapıyor demektir. Sabır edin erken ilaç almak geç iyileşmeye sebep oluyor. Yıllardır parol bile içmiyorum. Ağrı kesiciyi hayatımdan çıkarttım. Daha sağlıklı hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…