- 11 Eylül 2022
- 13
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi Kelsbekcnz
-
Işe başlamama daha var sağlık raporu falan çıkarmam lazım acaba o yuzdenmi yazmadilarHesap numarasını insan kaynaklarına yarın telde sorun.bolum konusunda da insan kaynakları yönlendirir
Bilemiyorum o da olabilir.belki evraklarınız tam olduğunda,başlamanız içinde bir sorun gozukmediginde ,hesap acin derler.ama aklınıza takiliyorsa yarın telde sorun.Işe başlamama daha var sağlık raporu falan çıkarmam lazım acaba o yuzdenmi yazmadilar
Evraklarimi yetkili yerlere gösterdikten sonra insan kaynaklarını götürmem lazimBilemiyorum o da olabilir.belki evraklarınız tam olduğunda,başlamanız içinde bir sorun gozukmediginde ,hesap acin derler.ama aklınıza takiliyorsa yarın telde sorun.
Hayırlı olsun,inşallah çok memnun kalırsınızKızlar ise yeni başlıcam bana sadece gerekli belgeleri attılar ama banka hesabı vs yazmıyorduacaba banka hesabını sonradanmi isteyecekler bide ise ilk başladığımda direkcalisacagim bolumememi gitmem lazım indan kaynaklarına mı nereye bilmiyorum lütfen yardım edin
Bolumum zaten belli sadece ilk gün beni bolumemi onlarmi götürecek yada kim hastaneyi tanitacakHesap numarasını insan kaynaklarına yarın telde sorun.bolum konusunda da insan kaynakları yönlendirir
Yanı ise ilk girdiğimde direk ik ya gidiyim onlar götürsünKurumsal bir yer mi ?
Banka hesap konusunu sorun.
İşe başladığınızda ik sizi yönlendirecektir.
Sağlık raporu için sevk belgesi vermediler mi?Yanı ise ilk girdiğimde direk ik ya gidiyim onlar götürsün
Evet tabi kiYanı ise ilk girdiğimde direk ik ya gidiyim onlar götürsün
Daha çıkarmadım sağlık raporunu sadece ne yapmam gerek bir kağıt gönderdiler o kadarSağlık raporu için sevk belgesi vermediler mi?
Siz evraklarla insan kaynağına gidin.onlar sizi bolume yonlendirir.hesap numarasını da yarın sorarsınız.bende iş arıyorum.darisi benim basimaDaha çıkarmadım sağlık raporunu sadece ne yapmam gerek bir kağıt gönderdiler o kadar
Umarım bulursunuzSiz evraklarla insan kaynağına gidin.onlar sizi bolume yonlendirir.hesap numarasını da yarın sorarsınız.bende iş arıyorum.darisi benim basima
Daha evraklarınız tamamlayıp teslim edeceksiniz, işe başlamanız uygun görülürse hesap numarası isteyecekler.Daha çıkarmadım sağlık raporunu sadece ne yapmam gerek bir kağıt gönderdiler o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?