• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe giderken yanına neden ev kıyafeti alıyorsun dedim diye saldıran koca.

Kursunkalem0102

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
135
43
13
34
Merhaba hanımlar
Derdim büyük çok üzgünüm şu an çok zor yazıyorum.
Daha önce açtıgım konudan da bilirsinz belki eve gelmemi çok istemiyordu eşim tabi geldim bi aldatma olayı falan olduğunu da sanmıyorum çünkü hep bakarım tlf na. Ben evdeyken hep evdedir sadece arkadaslarıyla da dısarı çıkmıyordu ben varken bi olay yüzünden ikimiz de çıkmama kararı almıştık.Neyse işte geldiğimden beri de konuşmuyoruz ben bayılmıyorum ben de gelmeye yeterli eşyam yok gibi çıkışmıştım mesajda.
Bugüne dönelim. Sabah kalktı hazırlandı ve birer parça da ev kıyafeti aldı. Ben de doğal olarak sordum neden alıyorsun onları diye. O kadar sinirlenmiş ki neye bilmiyorum sen yat karışma dedi. Tabi cuma günü olunca duramadım çıkışta bi yere mi gidiyorsun dedim. Koridorda bagırmaya başladı hep pislik düşünüyormuşum işe gidiyormuş üşümemek için almş vs.
Tabi yine duramadım kalktım ne dedim sana ya bu kadar bagıracagın ne oldu diye bağırınca geldi resmen bana saldırdı bi de tokat attı gitti. Mesaj attım sen nasıl insansın nasıl yaparsın ne dedim gibisinden baya saydırdım. Vay efendim herkes yatarken kendi işe gdiyormuş ben de daha sorguya çekiyormuşum.Boşanıcam senden dedim boşanacaksan hemen git evde durma yazmış bi de. Ne yapacağımı şaştım. Şu virüs varken kalkıp aileme gitsem başka şehirdeler babam yaşlı başka hastalıkları var üzmek istemiyorum. Evde dursam istemiyorum ne yapıcam bi akıl verin.

Merhaba hanımlar
Derdim büyük çok üzgünüm şu an çok zor yazıyorum.
Daha önce açtıgım konudan da bilirsinz belki eve gelmemi çok istemiyordu eşim tabi geldim bi aldatma olayı falan olduğunu da sanmıyorum çünkü hep bakarım tlf na. Ben evdeyken hep evdedir sadece arkadaslarıyla da dısarı çıkmıyordu ben varken bi olay yüzünden ikimiz de çıkmama kararı almıştık.Neyse işte geldiğimden beri de konuşmuyoruz ben bayılmıyorum ben de gelmeye yeterli eşyam yok gibi çıkışmıştım mesajda.
Bugüne dönelim. Sabah kalktı hazırlandı ve birer parça da ev kıyafeti aldı. Ben de doğal olarak sordum neden alıyorsun onları diye. O kadar sinirlenmiş ki neye bilmiyorum sen yat karışma dedi. Tabi cuma günü olunca duramadım çıkışta bi yere mi gidiyorsun dedim. Koridorda bagırmaya başladı hep pislik düşünüyormuşum işe gidiyormuş üşümemek için almş vs.
Tabi yine duramadım kalktım ne dedim sana ya bu kadar bagıracagın ne oldu diye bağırınca geldi resmen bana saldırdı bi de tokat attı gitti. Mesaj attım sen nasıl insansın nasıl yaparsın ne dedim gibisinden baya saydırdım. Vay efendim herkes yatarken kendi işe gdiyormuş ben de daha sorguya çekiyormuşum.Boşanıcam senden dedim boşanacaksan hemen git evde durma yazmış bi de. Ne yapacağımı şaştım. Şu virüs varken kalkıp aileme gitsem başka şehirdeler babam yaşlı başka hastalıkları var üzmek istemiyorum. Evde dursam istemiyorum ne yapıcam bi akıl verin.
Kapıyı kilitleyip oturun giremesin saldırgan ne olur ne olmaz

Siz severek mi evlendiniz? Kaç senelik evlisiniz? Niye birlikte veya ayrı ayrı dışarı çıkmıyorsunuz? Yaşlar kaç?
9 aylık evliyim iki yıl görüşüp evlendik. Bi problem yüzünden çıkmama kararı almıştık

Ay bu adam bir haltlar yiyor kesin.
Ne iş yapıyor? İş yeri bile ara vermiş olabilir ama evde durmamak için işi varmış gibi çıkıyordur.
Şüpheli hareketleri yetmezmiş gibi size insan gibi davranmıyor.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Hayır olamaz. Sağlık çalışanı çünkü.

Ya bu ne biçim evlilik? Yetişkin insanlarsınız ördek ailesi gibi hep birlikte hareket etmek zorunda mısınız, sebebi ne olursa olsun ayrı ayrı evden çıkamamak ciddi bir sorun. Hakaret var, fiziksel şiddet var. Madem boşanmayacaksınız niye seni boşayacağım diyorsunuz? Tabi ki cevap olarak çek git duyarsınız. Boşanmaya yanaşmıyor diye bir şey olamaz kendinize bahane bulmayın lütfen gerçekten isteseydiniz şu an o evde olmazdınız bin kere de boşanmıştınız. Ne yapmayı düşünüyorsunuz şimdi akşam eve gelecek elbet eşiniz

Back