- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 83
- 45
- Konu Sahibi feliscatus
-
Ne kadar yabancıyım bu kelimelere
Allah yardımcınız olsun.
Deneme süresindesinizdir diye düşünüyorum, sizi işe alan ik birimiyle görüşün bence bu durumu. Görev tanımınızın dışındaki kişilerle de uygun bir dilde yoğunluğunuzu dile getirirsiniz. Bu sekreterya işleri karışık geldi literatürü bile değişik
Kız kendimi film sahnesinde sandım gerçekmiş y bunlarNe kadar yabancıyım bu kelimelere
Allah yardımcınız olsun.
Bi ara devlet dairesinde staj yapmıştım sekreterlik bölümüne bakıyordum. Telefon trafikleri, faks ,mail vs karman çorman işler ama eğlenceli geliyordu bana tek sıkıntısı oradaki memurların beni çaycı gibi görmeleriydiAjaajajsjssjs güldürdünüz beni
Gerçekten ne diyonuz bacım sizNe kadar yabancıyım bu kelimelere
Allah yardımcınız olsun.
Gerçekten ne diyonuz bacım siz
Hiçbişey anlamadım. Bir gm genel mudur galıba onu anladım
Daha iki hafta olduğu için üstünüze çok gelebilirler mi? Bazen deneme gibi insanı bilerek çıldırtmaya çalışan insanlar olabiliyor ne yazık ki. Bu durumları konuşacağınız biri varsa dile getirin derim bir süre daha bekleyip. İşin şartlarının uygun olduğunu söylemişsiniz. Tekrar böyle bir iş bulma imkanınız var mı? Çıkmadan önce bakın.Merhabalar, bunaldım çok bunaldım en azından sadece içimi dökmek için bile olsa yazmak istedim. Ben yirmi seneyi geçmiş bir asistanım, farklı sektörlerde hep C level yöneticilerle çalıştım, sektörleri, yönetimle çalışmanın zorluklarını bilirim, meseleleri şahsi algılamam kendimi profesyonel olarak görürüm. Ve ben artık çok mutsuz olup aleni olarak mobbinge uğradığım işyerimden 1,5 sene önce ayrıldım. Bu süreçte gezdim, spor yaptım, dinlendim falan derken altı aylık bir iş arama sürecinden sonra da işe başladım ikinci haftamdayım. Ancak yapamayacak gibi hissediyorum. Şöyle ki şirkete 100 üzerinden puan versem 1000 az gelir, maaş, sosyal imkanlar, bizlere verilen değer dört dörtlük. Ama aması var işte.
Ben hep yönetici takvimine esas çalıştım calenderda ceo ya da yk üyesi kimse ona uygun zamanlara aldım toplantıları ve pandemide Teams’in delilik zamanları da dahil bir tek toplantıda sorun yaşamadım. Elbette diğer yöneticilerin de uygunluğuna baktım üst üste işler yapmadım ama bu yeni şirket çok acaipörneğin asistanlığını yaptığım GM ile toplantı istiyorlar ama biz o saatte uygun değiliz, yok bu gün olmaz ya esas GM e uyulmaz mı arkadaşım? Ya da örneğin önümde açık takvimler ve saatler uygun ama boş dahi olsa sormadan toplantı atamıyorum ve bana aşırı saçma geliyor çünkü bir önceki işimde tüm yetki bendeydi. Dün daha 2. ofis günümde direktörün birinden fırça yedim mesela, bugün de yine saçma bir diyalogla karşılaştım. Şöyle izah edeyim ; toplantı istediğim birisi bana benim X beyle toplantım var ona bir sor erteler mi dedi. Bunu diyen kişi ne müdürüm ne amirim düz bir yönetici Sorsana kendin bana dönsene ben GM nin asistanıyım neden sorayım senin görüşeceğin kişiye. Herkese böyle davranırsam ben kendi işlerimi nasıl yapacağım? Müthiş bir kakafoni var yani ben ki outlook’u hatmetmiş biriyim gözüm kapalı ajanda yönetirim çaresiz kaldım ve sanırım ayrılacağım buradan Gerçekten hiç tecrübe etmediğim saçmalıkta bir sisteme düştüm.
100 üzerinden 1000 puan verdiğiniz bir şirket iyi çalışan tecrübeli bir personelini kaybetmek istemez.
Kendinize biraz zaman verin.
Ve burada anlattığınız artık yetkili mi diyeyim ik birimimi diyeyim durumu onlara da anlatın.
Net olarak sizden ne isteniyor öğrenmeye çalışın.Duz bir yöneticinin emirlerini yerine getirmek zorunda mısınız mesela iş taniminzda bu da var mı ?
Eğer yoksa siz o yöneticiyi fircalayabilirsiniz.
Birde eski çalıştığınız yerlerle kıyaslama yapmayın üzülürsünüz.
Ha şunu da söyleyeyim 1.5 sene ara vermişsiniz sizde eski siz değilsiniz zorlanmaniz çok normal hop boşluktan denize dalmış gibi oldunuz çünkü.
O yüzden diyorum kendinize zaman verin diye.
Salak değiliz yavaş yavaş öğreniyoruzCeo’yu da biliyonuzdur bence ya
Banada çok zor bi iş gibi geldi. Ben memurum böyle alengirli işlere aklım ermiyorSalak değiliz yavaş yavaş öğreniyoruz
Tamam yk yönetim kurulu
Ceo bılıyorum
Gm de anladım
Clevel yok️
Calenderda ceo️
Teamsın delilik zamanları️
Konunuza yararım olmaz inşallah alışırsınız diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?