- 3 Mayıs 2015
- 13.307
- 48.730
- 598
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Selam Hanımlar,
Biraz önce işe kabul mailim geldi. Sınavı kazanmışım. Çok mutluyum.
Müdür hemen işe başlamanızı istiyorum, IK aramadan siz arayın dedi.
Biz de erken rezervasyon ile geçen sene 15 Temmuz a tatil almıştık.
3 yaşındaki oğlum her sabah kalkıp tatil günü geldi mi diyor. Fotoğraflarını göstermiştik.
Ben napayım sizce? Evrak tesliminde bir çıtlatayım mı? 15 Temmuz zaten tatil. 4 gün belki tolere ederler.
15den sonra dedimEeee ablacım iş görüşmesinde başlama tarihini konuşmadın mı? O zaman 15 Temmuzdan sonra dedin mi? Yoksa hemen mi dedin?
Hayırlı olsun,Allah utandırmasın.
Yerinizde olsam söylerdim,söylemişliğim var sorun etmediler. Hatta tatil dönüşü başlamayı teklif etmiştim kabul etmişlerdi ama görüşmede belirtmiştim yurtdışı tatil planım var,şu tarihten sonra başlayabilirim diye. Tatil dönüşü başlamıştım,en başında söylemediyseniz sorun olabilir tabi.
Söyledim en başındaYok onermem en basinda soylemis olsaniz belki ama son asamada dogru gelmedi
Söylemişsiniz o zaman, ben bahsetmiştim size nasıl yapalım falan diyerek çıtlatın bence.Başında kimler hemen başlayamaz dedi. Ben de ben 15 temmuz haftası yokum dedim
Söylemişsiniz o zaman, ben bahsetmiştim size nasıl yapalım falan diyerek çıtlatın bence.
Bence hemen,unutmuş olabilirler tatil konusunu,hatırlatın ki ona göre planlama yapsınlar. Ne kadar erken,o kadar iyi bence.Öyle yapayım. Bunu hangi aşamada yapayım?
Bilmiyorum kiHemen baslamaktan kasit ne acaba daha 10 gun var unutmus olabilirlermi?
Bugün arayıp hayırlı olsun dediler.Bence hemen,unutmuş olabilirler tatil konusunu,hatırlatın ki ona göre planlama yapsınlar. Ne kadar erken,o kadar iyi bence.
15den sonra dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?