Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ordan hayır gelmez. Daha işe başlatmayı bereremiyor.Merhaba işe alındım mülakat dan da geçtim bu hafta içi pazartesi normalde işe başlamam gerekiyordu ertelendi sürekli erteleniyo sebebi sizce nedir
Memleketimden iş için başka şehire geldim misafirhanede kalıyorum bu ne zamana kadar devam eder ki ve sebebi nedir olmassa ona göre gitmem gerek memeleketeBanada böyle olmustu en sonunda almadılar .Başka işlerde araştır bi yandan
Memleketimden iş için başka şehire geldim misafirhanede kalıyorum bu ne zamana kadar devam eder ki ve sebebi nedir olmassa ona göre gitmem gerek memelekete
Böyle bir şey olunca işe almıyorlar. Hatta sen arayıp sorunca başka biri ile anlaştıklarını söylüyorlar. Başıma geldi.Merhaba işe alındım mülakat dan da geçtim bu hafta içi pazartesi normalde işe başlamam gerekiyordu ertelendi sürekli erteleniyo sebebi sizce nedir
DevletteKurumsal bir şirketmi baslayacağınız yer? Kurumsal ise endişe etmeyin ama sorun sebebini. Örneğin eğitim alacaksanız belki eğitim grubunu tamamlamak için bir kaç kişiye daha ihtiyaç duyuyor olabilirler veya eğitmen rahatsizlanmis olabilir, bazı prosedurler yetişmemiş olabilir vs. Kurumsal değilse sıkıntı olabilir.
Cv tekrar yaz dediSebep olarak aciklama yapmıyorlar mi durumunu anlatmadi
Bu nasıl oluyor ya ne işiymiş öyleCv tekrar yaz dedi
Yetkili birinin torpillisi vardır. Ona emin olamıyorlardir o yüzden.Merhaba işe alındım mülakat dan da geçtim bu hafta içi pazartesi normalde işe başlamam gerekiyordu ertelendi sürekli erteleniyo sebebi sizce nedir
Cv tekrar yaz dedi
Devlette
devlette ne cvsiCv tekrar yaz dedi