İsaura'nın taze gelin evi...

çok hoş ve yaratıcı bir ev, özellikle salona ve mutfağa bayıldım çok rahat görünüyorlar hatta benim evime çok benzettim :1rolleyes: . portmantonu da beyaz seçseydin karidor çok daha şeker olurmuş gibi geldi bana, bir de salondaki sehpanın üzerine daha ufak tefek aksesuarlar koymayı deneyebilirsin hoş olabilir tabi benim fikrim güle güle huzurla oturun

cok hos bi ev
cok begendim
saglikla huzurla mutlu günlerde oturun ins bi ömür boyuu

teşekkür ederim :) ben de en çok mutfağımı seviyorum.. zevklerimiz aynıymış demekki.. salondqaki orta sehpanın üzerinden o kırmızıiçeği kaldırdım arkadaşlar.. onu yere koydum zaten soldu açelyayı bi türlü yaşatmayı beceremiyorum.. sehpanın üzerine burdan bi arkadaştan gördüğüm tasarımı yapacağım.. büyük bir cam kasenin içine su kum taş doldurup içine yüzen nilüferlerden aldım onu koycam..:lepi:

canım çok zevkli özenli ve bi okadarda düzenli olduğun belli evin cok şık sağlıkla huzrla otururn inş. a.s.

canım gule gule kullan agız tadıyla ınsallah evet bende stıkerslerı sorcaktım canım malıyetı ne kadar acaba

canim evin cok güzelkaydirigubbakcemile5
civil civil sicacik bir yuvaopuyorumnanaktan
saglikli mutlu huzurlu agiz tadiyla oturun insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

allah huzurla oturmayı nasip etsin cnm birömür boyu mutlu ol inşallahopuyorumnanaktan

Salonu özellikle çok beğendim isaura, çok zevkli seçimler!:içelim:

Salondaki oturma grubunun markasını sorabilir miyim canım ?
Benim istediğim gibi yüksek çünkü...Yere çok yakın koltuklarda rahat oturamıyorum da :)) Böyle birşeyler istiyorum canım.a.s

Huzurla oturun evinizde, mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah dinimiz amin =)
opuyorumnanaktan

canım herşey çok güzel seninde benim gibi mutfakta buzdolabı yerin yok o işi bozuyor kapının yanıda merak ettiğim acaba kiracımısın? aslında balkona komdi koyulup yerine buzdolabı konulabilirmiş canım mutfagın renkleri çok güzel kıpır kıpır salonunda çok güzel güle güle otur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…