• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isabelle Dupont ürünlerini deneyen var mı?

cadinin_kazani

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
59
0
36
Ankara
Arkadaşlar, son dönemde bir marka çıktı Isabelle Dupont, bilen deneyen var mı ürünlerini? Online alışveriş sitelerinde çok makul fiyatlara satılıyor. Birkaç ürün siparişi verdim deneme maksatlı ama bilen varsa ve önerilerini paylaşırsa ne güzel olur:)

Ben kullandım kızlar.. Oje, ruj, dudak parlatıcısı, dipliner, göz kalemi, dudak kalemi, far, fondoten, allık, kapatıcı daha aklıma gelmeyen (kaldı mı ki?) bir çok ürününü kullandım.. Ben çok memnun kaldım.. Müşteri hizmetleri de çok iyi ayrıca, çok ilgililer..

Sipariş verdikten sonra ürünlerden memnun kalıp kalmadığımı soruyorlar her seferinde (:

İsteyene tek tek kullandığım ürünler hakkında bilgi verebilirim..

Misal stick kapatıcısını tavsiye etmem, çok yapış yapış kalıyor göz altlarında, likit olanı daha güzel.. Rujları çok kalıcı, renkli dudak parlatıcısından daha önce kullandığım hiç bir parlatıcıdan alamadığım verimi aldım (: Hem rengi gitmiyor hem de uzun süre dudakta kalıyor..

Son olarak, direkt kendi sitesinden alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.. Fiyatları zaten yeterince ucuz, dolayısıyla fırsat sitelerinde çıksın diye beklemenize gerek yok..

Arkadaşlar, son dönemde bir marka çıktı Isabelle Dupont, bilen deneyen var mı ürünlerini? Online alışveriş sitelerinde çok makul fiyatlara satılıyor. Birkaç ürün siparişi verdim deneme maksatlı ama bilen varsa ve önerilerini paylaşırsa ne güzel olur:)
Merhabalar ben ısabelle dupontun türkiyede sarışını yapıyorum eğer ürün almak isterseniz instagram: leakozmetiktukey den takip edebilirsiniz indirimli ürünlerimiz sizi bekliyor :)

Ben kullandım kızlar.. Oje, ruj, dudak parlatıcısı, dipliner, göz kalemi, dudak kalemi, far, fondoten, allık, kapatıcı daha aklıma gelmeyen (kaldı mı ki?) bir çok ürününü kullandım.. Ben çok memnun kaldım.. Müşteri hizmetleri de çok iyi ayrıca, çok ilgililer..

Sipariş verdikten sonra ürünlerden memnun kalıp kalmadığımı soruyorlar her seferinde :-)

İsteyene tek tek kullandığım ürünler hakkında bilgi verebilirim..

Misal stick kapatıcısını tavsiye etmem, çok yapış yapış kalıyor göz altlarında, likit olanı daha güzel.. Rujları çok kalıcı, renkli dudak parlatıcısından daha önce kullandığım hiç bir parlatıcıdan alamadığım verimi aldım :-) Hem rengi gitmiyor hem de uzun süre dudakta kalıyor..

Son olarak, direkt kendi sitesinden alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.. Fiyatları zaten yeterince ucuz, dolayısıyla fırsat sitelerinde çıksın diye beklemenize gerek yok..
Merhabalar ben ısabelle dupontun türkiyede sarışını yapıyorum eğer ürün almak isterseniz instagram: leakozmetiktukey den takip edebilirsiniz indirimli ürünlerimiz sizi bekliyor :)

Back